6.2 C
Braşov
AcasăMagazin”Vedetă”…Axinte, condamnat la închisoare cu suspendare într-un dosar de șantaj

”Vedetă”…Axinte, condamnat la închisoare cu suspendare într-un dosar de șantaj

l Va face muncă în folosul comunității

Florin Petrescu, cunoscut drept Axinte după „personajul” pe care l-a interpretat într-un „sitcom” extrem de discutabil din anii 90, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității, într-un dosar în care a fost acuzat de șantaj. Artistul așteaptă acum ca autoritățile să-i dea de muncă, precizând că este dispus inclusiv să măture străzile pentru a scăpa de pedeapsă.
Procesul a început în 2012, iar judecătorii au dat un verdict abia anul trecut, după ce Axinte și-a recunoscut fapta într-un dosar în care era acuzat de șantaj. A primit o pedeapsă cu suspendare și va trebui să facă inclusiv muncă în folosul comunității.
În urmă cu peste 10 ani, Florin Petrescu a „intervenit” ( a se citi amenințat) pe lângă un fost director al unei unități medicale din Capitală într-o „campanie de televiziune” condusă de ex-patronul OTV, Dan Diaconescu. La momentul respectiv, Florin Secureanu, managerul Spitalului Malaxa l-a denunțat pe Axinte pentru trafic de influență, acuzându-l că a cerut 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de „televiziune” OTV. Într-un final, după ce și-a recunoscut fapta, Axinte a primit doi ani de închisoare cu suspendare și va trebui să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității. Artistul așteaptă acum ca autoritățile să-i dea de lucru și să scape de pedeapsa primită. „Încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut. Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!”, a declarat Florin Petrescu în legătură cu executarea condamnării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE