6.2 C
Braşov
AcasăSportExilați la juniori: Ivan Fustar și Milos Jovicic, „Guliverii“ lui Rareș...

Exilați la juniori: Ivan Fustar și Milos Jovicic, „Guliverii“ lui Rareș Forika la FC Brașov U 17!

Autor: Adi MARICA

l Cei doi fotbaliști croați s-au pregătit ieri cu juniorii U17 de la FC Brașov

Divergențele dintre președintele Ioan Mărginean și antrenorul Ilie Stan au dus la o nou episod hilar la FC Brașov. Astfel, fundașul Ivan Fustar și Milos Jovicic au fost trimiși să se antreneze cu echipa de ju juniori U 17 de la FC Brașov. Pe stadionul Metrom, antrenorul Rareș Forika i-a avut ieri, la dispoziție pe cei doi jucători. Cum cei doi croați au înălțimi considerabile, Fustar (1.89), iar Jovicic (1.92) păreau că sunt adevărați „Guliveri în Țara Piticilor“ la FC Brașov U 17. Atât Fustar cât și Jovicic nu au părut deranjați că au fost trimiși la juniori, cei doi antrenându-se cu zâmbetul pe buze.

Fustar are contract, Jovicic în probe!

Interesant este că Fustar are contract semnat cu FC Brașov și se spune că salariul acestuia este peste ce au actualii jucători din lotul lui Ilie Stan. „Fustar are contract cu FC Brașov. Având în vedere CV-ul lui ne-am orientat, este un jucător cu experiență, iar concurența naște valoare. Antrenorul zice că jucătorul nu e pregătit, dar nu putem spune că nu are valoare. Eu nu am nicio emoție că Ivan Fustar nu va confirma. Antrenorul să decidă!“, spunea Mărginean. Despre Jovicic, Limoniu a recunoscut că atacantul este total nepregătit fizic, dar că mai poate sta câteva zile în probe. Cum Ilie Stan a discutat cu cei doi jucători și le-a spus că nu intră în vederile sale, Fustar și Iovicici vor fi evaluați de Forika!

4 portari la FC Brașov

La antrenamentul de ieri al echipei s-a prezentat și portarul Robert Gheorghe (18 ani) de la Dinamo. Astfel, în acest moment, Ilie Stan are la dispoziție patru portari: Cezar Lungu, Daniel Mutu, David Gârniță și Robert Gheorghe. Primii doi sunt portari experimentați, cu jocuri și la Liga 1, iar Gîrniță și Gheorghe se încadrează în regula U 19. FC Brașov joacă la Avrig în etapa a 6-a a Ligii 2, cu CS Comunal Șelimbăr, sâmbătă, de la ora 11:00. Echipa antrenată de Ilie Stan ocupă locul 13, cu 6 puncte, la fel ca trupa pregătită de Eugen Beza, care e pe poziția a 12-a datorită golaverajului mai bun, 4-8 dață de 4-9. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE