10.3 C
Braşov
AcasăMagazinPriscilla Presley, dezvăluiri despre mariajul cu Elvis: „Deveneam nervoasă când mergea singur...

Priscilla Presley, dezvăluiri despre mariajul cu Elvis: „Deveneam nervoasă când mergea singur undeva, femeile gravitau în jurul lui!”

l Nu a văzut-o niciodată nemachiată

Priscilla și Elvis Presley au fost căsătoriți timp de șase ani , iar acum, în cadrul unui interviu pentru revista People, actrița a vorbit despre căsnicia lor, mărturisind că era foarte geloasă. Priscilla Presley l-a cunoscut pe Elvis când avea doar 14 ani. Șapte ani mai târziu, în 1967, cei doi s-au căsătorit. Mariajul lor a durat doar șase ani, însă actrița a declarat în repetate rânduri că au trăit o poveste de iubire magică care totuși nu a fost lipsită de provocări, după cum a mărturisit actrița. Ea a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu Elvis.

„Doamne, am fost nevoită să învăț totul”, a spus Priscilla care a trăit alături de un megastar care era curtat mereu de fane. ”Femeile gravitau în jurul lui, așa că eram nervoasă atunci când mergea singur într-un loc. Aș fi mers cu el chiar și să-și curețe dinții. Mereu eram cu ochii pe el, pentru că toată lumea era în extaz după el”, a mai declarat actrița.
Priscilla Presley, acum în vârstă de 76 de ani, l-a cunoscut pe Elvis când avea doar 14 ani. La 20 de ani, când el cunoscuse deja succesul cu piese precum ”Hound Dog” și ”Don’t Be Cruel”, ea a știut că trebuie să facă orice ca să-l cucerească definitiv ”Voiam să merg oriunde cu el. Aș fi plâns dacă nu puteam să-i fiu alături”, a mărturisit actrița, care s-a căsătorit cu Elvis când avea doar 21 de ani, iar el 32.
„Eram pregătită mereu să-l întâmpin la ușă. Îmi plăcea să am grijă de el, să-l iubesc. Aveam un limbaj al nostru, trebuia să-l avem pentru că eram înconjurați mereu de oameni. A fost o perioadă bună.”, și-a mai amintit actrița.

Priscilla Presley a declarat că Elvis n-a văzut-o niciodată nemachiată

În cadrul unui alt interviu, fosta soție a starului a declarat că Elvis nu a văzut-o niciodata nemachiată în cei șase ani de căsnicie. Era epoca hippie, a revolutiei sexuale, iar toate fetele preferau un machiaj foarte puternic al ochilor, încercând să replice look-ul celebrei Brigitte Bardot. „M-a învăţat mereu să păstrez o aură de mister, chiar în cadrul unei relaţii, să nu dezvălui nimic. Unele lucruri trebuie să rămână secrete”, a declarat Priscilla în cadrul unei emisiuni de televiziune. Aceasta susţine că a folosit mereu un pic de machiaj şi că soţul său nu a văzut-o niciodată îmbrăcându-se. „Dorea să vadă rezultatul final şi cred ca şi astăzi bărbaţii nu vor să vadă cum se pregătesc soţiile lor, ei vor să vadă cum arată la sfârşit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE