11.6 C
Braşov
AcasăMagazinDepresia, în vizită la Andreea Marin: Treceam printr-o insomnie cumplită,...

Depresia, în vizită la Andreea Marin: Treceam printr-o insomnie cumplită, aveam o furtună interioară

Andreea Marin, cunoscuta prezentatoare de televiziune, a vorbit recent în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut și despre lupta ei cu depresia, în urmă cu mai mulți ani.
„Am luptat ani de zile cu depresia. Treceam printr-o insomnie cumplită, nu puteam să adorm, deloc aproape, aveam o furtună interioară, o durere în piept, o simțeam aproape în fiecare zi, mă trezeam dimineața cu ochii în lacrimi deja…De menționat este că o persoană când trece prin depresie nu-și dă seama și neagă ce i se întâmplă. E ca și cum, dacă ți se spune că ai depresie ești arătat cu degetul, semn că ești nebună. Eu am înțeles și am spus mai departe tuturor celor care trec prin asta: depresia e o boală, nu e o vină și nu e un cuvânt de aruncat în ochii cuiva”, a declarat Andreea Marin.
Vedeta a apelat la ajutorul unui psiholog, s-a consultat și cu un psihiatru, și în urma sfaturile specializate, a fost bine. „După un an și jumătate mi-am restabilit acest echilibru, repet pentru cei care nu știu, treceam printr-o insomnie cumplită, nu puteam să adorm, deloc aproape, aveam o furtună interioară, o durere în piept, o simțeam aproape în fiecare zi, mă trezeam dimineața cu ochii în lacrimi deja… și ce supărare să fi avut peste noapte?! Erau niște lucruri inexplicabile și uneori și cei din familie se uită la tine și se întreabă: “mă, dar ce tot atâta ești supărată de nu-ți mai trece? Zi după zi ai un necaz, de fapt ce ți s-a întâmplat? Ai un copil, ai casă, ai masă, care e problema? E de neînțeles în ochii celor care, poate, n-au experiență sau n-au aflat ce înseamnă depresia și anxietatea. Iar ție îți vine să spui: vreau să-i eliberez pe toți de povara care sunt, vreau să renunț la viață. O prostie, știu! Așa o văd azi. Dar atunci așa gândeam. Văzând ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole, m-am gândit: cum aș putea eu să-mi las copilul fără mamă??”, a mărturisit Andreea Marin.
„Sfătuiesc pe oricine să facă la fel, să creadă în specialiști”, a mai spus vedeta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE