6.2 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: ACS SR Brașov, moral excelent înaintea startului campionatului

Liga 3: ACS SR Brașov, moral excelent înaintea startului campionatului

Autor: Adi MARICA

l Elevii lui Tibi Ghioane și Robert Elek vor juca astăzi, în deplasare, cu Sepsi OSK 2

Succesul din Cupa României cu FC Brașov este o injecție de moral pentru elevii lui Tibi Ghioane și Robert Elek pentru primul meci din C5. ACS SR Brașov va juca vineri, de la ora 18.00, în deplasare, cu Sepsi OSK 2. „Meciul se va disputa pe terenul 2 la bazei sportive a celor de la Sepsi OSK.

Elek: „Vom lupta pentru a câștiga“

Robert Elek, antrenor secund și jucător la ACS SR Brașov, speră ca jucătorii să se refacă din punct de vedere fizic după meciul de poveste din Cupa României.
„Nu ştim dacă cei de la Sepsi vor avea parte şi de ceva întăriri de la prima echipă. Băieţii au dat totul la meciul cu FC Braşov, va fi destul de greu să ne refacem complet până la ora partidei cu Sepsi. În orice condiţii însă, noi vom intra pe teren şi vom lupta pentru a câștiga. Dacă am ridicat ştacheta la un nivel, trebuie să o menținem acolo”, a prefațat meciul de la Sf. Gheorghe, Robert Elek.

Debutul lui Sandu Andrași la Sepsi OSK 2

De cealaltă parte, cei de la Sepsi OSK 2 sunt pregătiți din această vară de Sandu Andrași, fostul mare atacant al lui FC Brașov. „Este prima etapă, astfel că meciul este important atât pentru noi cât și pentru SR Brașov. Cei de la SR Brașov au un moral excelent după victoria frumoasă din Cupa României. Ne dorim victoria și vrem să începem cu dreptul noul sezon al Ligii a 3-a. Sper să fie un duel în care să domine sportivitatea, iar echipa mai bună să câștig“, a spus Sandu Andrași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE