11.6 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Burrito mexican

Ingrediente: smântână și sos salsa iute, 450 g carne de vită friptă, 1 ardei mare, 1 ceapă medie, 1 salată verde, 1 conservă de fasole, 250 g brânză/cașcaval ras, 6 lipii de tortilla
Mod de preparare:
Se taie în fâșii carnea de vită și se pune într-o tigaie, cu condimente după alegere, la fript, la foc mediu, pentru aproximativ 5 minute. Cât timp carnea e pe foc, se taie julien ceapa, salata și ardeiul. Se adaugă ceapa și ardeiul peste carne, în tigaie, se amestecă și se lasă la călit 8 minute. Se încălzește lipia de tortilla într-o altă tigaie. Se unge cu salsa, se adaugă fasole, amestecul de carne din tigaie, se presară brânză/cașcaval/parmezan la alegere deasupra, se toarnă smântână și se presară salata. Se împăturește.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 26 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE