1.4 C
Braşov
AcasăMagazinPepe încasează cel puțin 3000 de euro pe oră ca să cânte...

Pepe încasează cel puțin 3000 de euro pe oră ca să cânte la o nuntă

Pepe este plătit cu cel puțin 3000 de euro pe oră pentru a cânta la o nuntă, informează cancan.ro. Prețuri asemănătoare sunt practicate și de Bere Gratis – 2700 euro, Iris – 3000 euro, Talisman – 3000 euro, Compact – 2500 euro, Maria Radu & Band – 2500 euro. Recent, Pepe, unul dintre cei mai apreciați cântăreți latino din România, a susținut un concert în Râmnicu Vâlcea, iar vara lui 2021 i-a adus numeroase evenimente și concerte pe litoralul românesc sau la petreceri private.
Conform fanatik.ro, Pepe nu este interesat de emisiuni de televiziune de lungă durată, în prezent fiind preocupat de fetițele lui, de muzica sa, de emisiunea lui online și de proiectele pe care le conduce. „Am spus, o să o repet tot timpul, nu merg la reality show-uri de genul Asia Express, Survivor… Durează prea mult, nu am timpul necesar, vreau să stau alături de fetele mele, să mă ocup de afaceri. Am refuzat totdeauna asta, iar eu mă țin de cuvânt. Nu o să mă vedeți la Asia Express!”, a spus Pepe pentru fanatik.ro.
2021 a însemnat pentru Pepe și divorțul de Raluca Pastramă. În februarie 2021, Pepe și Raluca au divorțat după o căsnicie de opt ani. În tot acest timp, Raluca s-a ocupat de fetițe, de educația lor, de casă, iar Pepe a continuat să fie prezent, astfel încât micuțele să nu simtă prea acut situația. După câteva luni de la divorț cântărețul a postat pe contul de socializare filmulețe cu noua cucerire, Yasmine Ody, fotomodel pentru Cătălin Botezatu și make-up artist, pe care Pepe o cunoaște de patru ani, Yasmine fiind cea care l-a machiat pentru videoclipurile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE