10.3 C
Braşov
AcasăSportNebunie pe Tineretului: ACS SR Brașov, victorie cu inima. FC...

Nebunie pe Tineretului: ACS SR Brașov, victorie cu inima. FC Brașov s-a făcut de râs

Autor: Adi MARICA

l Elevii lui Tibi Ghioane au trecut de FC Brașov în Cupa României
l Golul victoriei și calificării a fost marcat de portarul Bogdan Căucă!

Spirit și inimă au avut jucătorii lui Tibi Ghioane în meciul de ieri cu FC Brașov. Cu o atmosferă de zile mari creată de fanii brașoveni de la tribuna a 2-a, ACS SR Brașov a făcut meciul sezonului și a obținut cea mai dulce victorie în fața celor de la FC Brașov, o echipă de Liga a 2-a, care a arătat jenant, cu jucători apatici și fără niciun chef de fotbal. Cu Răchișan, imperial, cu Burlacu, Cenk și Iordache adevărați luptători și cu Bogdan Căucă, eroul meciului, ACS SR Brașov a obținut o calificare pe deplin meritată.

Foto: SR Brașov


Ilie Stan: „Dezamăgire totală“

La final, antrenorul Ilie Stan și-a găsit cu greu cuvintele. „Este dezamăgire totală. Vreau să-i felicit pe cei de la SR Brașov pentru atitudinea pe care au avut-o. Nu caut alibiuri pentru că m-aș face de râs. Ce mia este de spus? Nici nu am făcut schimbări masive în echipă pentru acest joc. Le-am spus băieților să fie foarte atenți. Îmi este foarte greu să vorbesc acum. Sunt multe lucruri de spus vizavi de ce este de făcut“, a spus Ilie Stan.

Căucă: „Cel mai dulce gol“

Bogdan Căucă a spus că golul fabulos marcat pe finalul meciului este „cel mai dulce gol“. „Am mai dat goluri în Liga a 4-a. Îmi doream mult să marchez, dar acum mă bucur că am marcat în acest meci și că ne-am calificat. Am crezut în șansa noastră, știam că ei vin demoralizați după ultimele rezultate și iată că am reușit. Este cel mai dulce gol marcat de mine. Dedic golul părinților mei, antrenorilor și jucătorilor“, a spus Căucă.

Ghioane: „Au fost extraordinari“

Tibi Ghioane spune că victoria este a publicului brașovean, „primul jucător al echipei“ și cere sprijinul autorităților locale. „Băieții au aplicat exact ce le cerem de o lună de zile. E foarte greu, avem doar o lună de zile de pregătire, dar eu sunt foarte mulțumit de implicarea lor. Au fost extraordinari și au meritat că merită mai multă atenție din partea oficialităților orașului. Vreau să mulțumesc publicului. La alte echipe publicul este al 12- lea jucător. În cazul nostru, publicul este primul jucător, asta fără să-i jignesc pe fotbaliști. De aceea și Căucă nu are numărul 1. Sper să trecem peste euforia acestei victorii și de mâine să ne pregătim pentru meciul cu Sepsi OSK 2“, a spus Tibi Ghioane.
* La meci au asistat circa 800 de spectatori, iar suporterii brașoveni au afişat mesaje ironice la adresa „New FC Brașov“, finanțat de Primăria Brașov.
*„Pui scotch, pui Corona amesteci și iese Clona ” și „Anu’ trecut Corona, anu’ asta clona, la anu’ Barcelona?”, „ O luptă e viata, mereu inegală, o luptă cu snobii, în haine de gală” și „ SR Brașov, o echipă cu suporteri și unitate.” FC Brașov” – o echipă creată din orgolii și vanitate”.

ACS SR Brașov – FC Brașov 1-0

A marcat : Căucă 86
ACS SR Brașov : Căucă – Negotei, Godri, R. Dragomir, Dobrean, Mitu – Gomboș (46 Vl. Olteanu) , Burlacu, Iordache – Răchișan (90 Kovacs) , Cenk (89 Sergiu Șerban)
Antrenor : Tibi Ghioane
FC Brașov : Gîrniță- Sburlea, Gherghe, Sabău, Cirstean – Leonte (83 Anton) , Rosu (63 Codrea) – H. Popa, Mihalcea (63 Lascu) , Negrean (83 Drăgoi) – Iurcu
Antrenor : Ilie Stan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE