10.3 C
Braşov
AcasăSportMarius Șumudică e pe făraș la CFR Cluj

Marius Șumudică e pe făraș la CFR Cluj

Zilele antrenorului Marius Șumudică pe banca celor de la CFR Cluj sunt numărate. Marți seară, clujenii au pierdut la scor cu Steaua Roșie Belgrad, 4-0 în turul play-off-ului Europa League. Patronul Neluțu Varga pare decis să încheie conturile cu Șumi.

„Unii cred că sunt senatori de drept“

După partida de la Belgrad, Marius Șumudică și-a desființat jucătorii. „Când faci cadou în astfel de meciuri, îl pui sub brăduleț și îi pui și fundiță, ce să fac eu de pe margine? Să iau pistol, să-l împușc pe ăla când scapă pe contraatac? Dacă aș avea ca la FIFA, pe Play Station, să mă joc cu alea, aș încerca să fac ceva de pe bancă. Asta nu mai pot să o antrenez, vine minge din corner, iar Ivanic marchează fără ca măcar să sară, deși aveam marcaj om la om. Ce să fac, să intru eu să sar la cap cu Ivanic? Nu pot. Unii cred că sunt senatori de drept, dar nu demonstrează nimic. Nu vin să-mi acuz jucătorii, dar nici nu pot să fiu oaia neagră, să mă cert cu toată lumea fiindcă Șumudică e vinovat. N-am văzut în toată cariera mea astfel de goluri, nici când antrenam în Divizia C. Trebuie să spunem adevărul, de fiecare dată am avut tăria să recunosc când am greșit, dar de data asta cred că ar fi trebuit să fie 6-7 jucători lângă mine, aici, să vă explice ei ce s-a întâmplat. Ar trebui să le fie rușine de acest Petrila, un copil de 19 ani care și-a dorit foarte mult.”, a declarat, printre altele, Șumudică.

„De ce să plec?“

După eșecul de la Belgrad, Marius Șumudică a fost întrebat dacă are de gând să se despartă de CFR Cluj. Eu, de ce să plec?  Nu e problema mea, e problema conducerii, n-am niciun fel de problemă. Dânșii știu cel mai bine ce au de făcut, a spus Șumudică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE