10.3 C
Braşov
AcasăStiri BrasovInvitație în parcare

Invitație în parcare

l Gestul unui brașovean care îi invită pe brașoveni să parcheze pe locul său când este la muncă a devenit viral

Gestul unui brașovean a devenit viral după ce a lipit pe locul său de parcare – închiriat de la Primărie – o coală pe care a scris că toți ceilalți șoferi pot parca acolo fără nici o problemă de la 6.00 dimineața și până la 17.00, oră la care, probabil, acesta revine de la muncă. Imaginile cu anunțul au ajuns în mediul online, unde au strâns mii de distribuiri și comentarii.

„Aminteşte-ţi că în Braşov locuieşte un domn Florin“

Andrei-Cristian Gheorghe a fost cel care a relatat povestea pe grupul de Facebook „Gentlemen On Wheels”, pe care îl administează: „De fiecare dată când ţi se pare că nimic nu se schimbă în bine în România, aminteşte-ţi că în Braşov locuieşte un domn Florin care permite oamenilor să parcheze pe locul dumnealui pe perioada zilei cât acesta este plecat de acasă. Când văd ceva bun sau un lucru foarte rău, mereu mă întreb cum ar fi dacă toţi am proceda aşa. În acest caz ar fi minunat, dar e nevoie de altruism pur să renunţi temporar la drepturile tale pentru binele comun. Nu-ţi cer să fii ca Florin, e foarte greu, dar fii ca omul care va parca pe locul lui şi va face orice îi stă în putinţă să-l elibereze până ajunge domnul Florin acasă”, a notat tânărul.

Se poate fără scandal

Postarea e de fapt, din octombrie 2020, reluată luna asta, în contextul scandalului parcărilor din centrul Brașovului, dar și al redistribuirii locurilor de parcare de reşedinţă în municipiu. „Astăzi grupul nostru a primit mulți membri noi. Acest lucru se datorează postării despre domnul Florin din Brașov care a pus un anunț pe locul dumnealui de parcare prin care îl lăsa disponibil celor care au nevoie cât timp se află plecat la serviciu. Dragi colegi noi, dacă asta v-a atras aici sunteți în locul potrivit. În acest grup ne place să ne ajutăm reciproc, să facem utilizarea autovehiculelor mai ușoară și drumurile publice mai sigure”, a scris Andrei-Cristian Gheorghe, la începutul lunii august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE