10.3 C
Braşov
AcasăSportFC Brașov: Limoniu Mărginean, băiat bun la ședința cu jucătorii

FC Brașov: Limoniu Mărginean, băiat bun la ședința cu jucătorii

Autor: Adi MARICA

l Președintele clubului a ținut ieri, o ședință cu jucătorii și antrenorii
l Limoniu a încercat să detensioneze atmosfera încordată după eșecul cu Slobozia

Limoniu Mărginean s-a întâlnit, ieri după amiază, înaintea celui de-al doilea antrenament al zilei, cu jucătorii și antrenorii. La ședința care a avut loc în vestiarul de la Tineretului, Limoniu nu a mai fost atât de incisiv cum se prezentase la conferința de presă de luni.

Presa e de vină!

Mărginean le-a spus jucătorilor că declarațiile sale au fost scoase din context, asta deși oficialul lui FC Brașov anunțase clar că „am fost omul bun, acum o să le arăt și cealaltă parte. Vreau să le dau o lecție jucătorilor și antrenorilor. Avem un regulament de ordine de interioară, am voie să tai 25% din salariu. Inclusiv eu voi fi sancționat. Unii trebuie să înțeleagă că nu pot face figurație pe teren. La cum se prezintă echipa, noi să le dăm integral salariul? Au drepturi și îndatoriri. ”

„Sita cerne în continuare’’

Mai mult, președintele clubului a încercat să-i mobilizeze pe jucători pentru meciul de sâmbătă, dar a și precizat că ’’sita cerne în continuare pentru jucători, antrenori, dar și conducere’’, a fost mesajul lui Mărginean. Jucătorii i-au cerut explicații referitoare la contracte, chirii și alte probleme personale. Limoniu a spus că problemele vor fi rezolvate în cel mai scurt timp, în momentul în care vor fi virați banii în contul clubului.

Robert Gherghe a semnat

FC Brașov a realizat un nou transfer. Robert Gherghe, un fundaș central de 25 de ani, care în ultimele patru sezoane a jucat în Liga 2 la CS Mioveni, a semnat ieri contractul cu gruparea brașoveană și ar putea debuta în meciul cu Ripensia Timișoara. Cum Burlacu va fi suspendat, iar Motroc abia a revenit la antrenamente, staff-ul tehnic al brașovenilor ar putea miza pe Gherghe ca titular. Fundașul a făcut toată pregătirea de vară sub comanda lui Alexandru Pelici la Mioveni.

Urmează Cheles

Un al transfer ce se pregătește este cel al mijlocașului Dragoș Cheles (18 ani). Cheles este jucătorul celor de la Stars Brăila și a jucat, acum doi ani, la Dacia Unirea Brăila sub comanda lui Florentin Petre. „Este un jucător cu mare potențial, dar care în ultima perioadă a dispărut. Este un mijlocaș de creație de picior stâng și chiar mă bucur pentru el că a revenit în circuit“, a spus Florentin Petre.

Un spaniol în probe

Începând de luni, la antrenamentele echipe s-a prezentat și spaniolul Roberto Alarcón Sáez, un fundaș dreapta de 23 de ani, crescut de Mallorca. Alarcon nu a reușit să joace la un nivel înalt în Spania, iar anul trecut și-a încrcat norocul peste Ocean, în USL League One, la FC Tucson. Alarcon a fost recomandat la Brașov de Eder Gonzales, mijlocașul lui Sepsi OSK. Spaniolul va fi testat și în zilele următoare de Ilie Stan. La antrenamentul de ieri a participat și atacantul Andrei Balmos (Farul), care, cel mai probabil, va fi trimis la echipa U 19 a clubului brașovean. Cu două puncte obținute în primele trei etape, FC Brașov ocupă locul 13 în Liga 2, iar în următoarea rundă joacă în deplasare la Ripensia Timișoara, sâmbătă, de la ora 11:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE