11.6 C
Braşov
AcasăMagazinCele mai ciudate contracte prenupţiale ale vedetelor (2)

Cele mai ciudate contracte prenupţiale ale vedetelor (2)

Jessica Biel şi Justin Timberlake

Contractul prenupţial dintre Jessica Biel şi Justin Timberlake este coşmarul multor bărbaţi. Conform publicaţiei New York Daily News, cei doi au o aşa zisă „clauză a infidelităţii“, ce prevede că, în cazul în care îşi înşală soţia, artistul va scoate din buzunar 500.000 de dolari. La o avere totală de 200 de milioane, Timberlake se descurcă dar va resimţi oarecare disconfort. Interesant este că această informaţie a ieşit la suprafaţă în 2019, după un scandal urâţel. Aflat la filmări în New Orleans alături de frumoasa actriţă Alisha Wainwright, Justin a fost surprins în ipostaze drăgăstoase cu aceasta. Imaginile au devenit virale, iar starul s-a văzut nevoit să dea un comunicat de presă, în care i-a cerut scuze soţiei sale, recunoscând, practic, că era beat. „Am avut o eroare de judecată, dar, ca să fie clar, între mine şi colega mea nu s-a întâmplat nimic. Regret comportamentul, am băut prea mult în noaptea aceea, trebuia să fiu mai chibzuit. Îmi pare rău că mi-am pus soţia într-o situaţie atât de stânjenitoare, încerc să fiu un soţ şi un tată cât mai bun“, acestea au fost cuvintele lui Justin, care are doi copii cu Jessica.

Nicole Kidman şi Keith Urban

Căsnicia lui Nicole Kidman e numai lapte şi miere, cu greu ai crede că actriţa şi cântăreţul de muzică country ar fi semnat vreodată un contract prenupţial. Nu pare să fie loc de altceva în afară de afecţiune între ei. Puţini îşi mai aduc aminte, însă, că povestea lor a debutat cu stângul.

La doar patru luni după nunta din 2006, Keith Urban s-a internat într-o clinică de dezintoxicare. Cea care a orchestrat intervenţia a fost Nicole, hotărâtă să-şi vindece soţul odată pentru totdeauna. Poate că ştiindu-i istoricul (nr. Keith se lupta din anii ’90 cu dependenţa de substanţe interzise), diva a decis să includă o clauză neobişnuită în contractul prenupţial: soţul va primi 600.000 de dolari pe an, însă doar dacă va sta departe de droguri şi de alcool în cantităţi mari. În cazul în care nu se va putea abţine, contractul, cu toată suita de avantaje, devine nul. Având în vedere că australianca are o avere de peste 360 de milioane de dolari, în vreme ce Keith nu a câştigat mai mult de 110 milioane, este clar cine iese mai şifonat dintr-un eventual divorţ. Deocamdată, Urban nu dă semne de nelinişte, ba chiar anii petrecuţi alături de Nicole i-au consolidat cariera, i-au adus liniştea mult dorită şi două fetiţe, Sunday Rose şi Faith Margaret.

Justin Bieber şi Hailey Baldwin

Nu puteam încheia acest periplu prin vieţile cuplurilor celebre şi ale contractelor prenupţiale fără a menţiona excepţia! Hailey Baldwin şi Justin Bieber, căsătoriţi din 2018, nu au semnat niciun contract prenupţial.

Faptul că Bieber nu a ţinut să-şi pună la adăpost averea de 265 de milioane de dolari i-a şocat pe mulţi, iar apropiaţii săi l-au calificat drept „naiv“. Artistul, o fire profund religioasă, consideră că mariajul cu Hailey e pe viaţă, aşadar nici nu ia în calcul eventualitatea unui divorţ. Pentru el acest cuvânt nu există. Deocamdată, căsnicia celor doi pare una de vis, dacă ne luăm după declaraţiile de dragoste siropoase şi fotografiile drăgăstoase. Averea lui Baldwin este cu mult mai mică decât a soţului artist (nr. în jur de 3 milioane de dolari), însă nici pe ea nu par să o intereseze aspectele financiare. „M-am măritat la 21 de ani, cu o lună înainte de a împlini 22, de fapt. Adică de foarte tânără, acum că rostesc cu glas tare până şi mie îmi sună nebunesc. Dar la mine şi la Justin e altă poveste, noi am trăit destule până la vârsta asta“, a declarat modelul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE