14.3 C
Braşov
AcasăSportFinalul unei ere: Messi a plecat în lacrimi de la Barcelona

Finalul unei ere: Messi a plecat în lacrimi de la Barcelona

l Lionel Messi și-a luat rămas bun de la gruparea catalană printr-o conferință de presă emoționantă
l „Nu mi-am imaginat niciodată că o să spun ‘adio’“, a spus Messi
l Argentinianul este așteptat la PSG

Leo Messi (34 de ani) a terminat în lacrimi aventura de o viaţă la FC Barcelona. Argentinianul a susţinut, ieri, o conferinţă de presă, iar emoțiile l-au copleșit. „Este cel mai dificil moment din cariera mea. Am trăit momente grele, înfrângeri… Dar a doua zi reveneai la antrenament, aveai şansa revanşei. Aici nu există cale de întoarcere, este ceva final. Acum începe altă poveste. Este un moment foarte dificil. Sunt foarte trist pentru că plec de la clubul pe care îl iubesc. Anul trecut voiam să plec, anul acesta nu. Credeam că vom rămâne aici, în Barcelona. Timpul petrecut la Barca a fost minunat. După 21 de ani, plec cu soţia şi cei trei copii, catalani-argentinieni. Aici, la Barcelona, este casa noastră. Sunt foarte recunoscător pentru tot. Am dat totul pentru Barcelona, din prima până în ultima zi. Sunt recunoscător pentru dragostea oamenilor. Nu mi-am imaginat niciodată că o să spun ‘adio’“, a spus Messi.

Laporta și moștenirea grea

Vineri, preşedintele clubului catalan, Joan Laporta, a afirmat că prelungirea contractului argentinianului Lionel Messi ar fi reprezentat un “risc” financiar pentru FC Barcelona.”Din păcate, am primit o moştenire nefastă, cu o masă salarială sportivă care reprezintă 110% în raport cu veniturile totale ale clubului. O investiţie de nivelul de care îl presupunea contractul lui Messi implică anumite riscuri şi nu mai vrem să punem clubul în pericol. Nu sunt dispus să ipotechez clubul pe 50 de ani pentru nimeni”, a spus Laporta.

Este așteptat la PSG

Viitoarea echipă a starului argentinian va fi PSG. Presa internaţională anunţă că Messi va semna cu formaţia din Paris, unde va fi coleg cu Neymar și Mbappe. Potrivit L’Equipe, Messi e aşteptat la vizita medicală, luni dimineaţă, la Paris. Messi va îmbrăca tricoul lui PSG în următorii doi ani, până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Va avea un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon şi va încasa un bonus la semnătură, de 25 de milioane de euro. Potrivit presei internaţionale, PSG va organiza, luni, o conferinţă de presă de prezentare a lui Messi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE