4.6 C
Braşov
AcasăSportA semnat: Vlad Boția, convins de Buga și Ilie Stan să...

A semnat: Vlad Boția, convins de Buga și Ilie Stan să vină la FC Brașov

Autor: Adi MARICA

l Mijlocașul brașovean și-a reziliat marți contractul cu FC U Craiova, ieri dimineață a semnat cu FC Brașov după care a făcut primul antrenament sub comanda lui Ilie Stan
l Amatorism cu transferul lui George Dragomir!

FC Brașov a reușit un transfer important înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila. Mijlocașul Vlad Boția (25 de ani) este de ieri jucătorul lui FC Brașov pentru un sezon. Boția și-a reziliat marți seara contractul cu FC U Craiova, iar ieri dimineața a ajuns la Brașov și a semnat un contract valabil pentru un an cu FC Brașov.

„Buga și Ilie Stan m-au convins“

Imediat după ce a semnat contractul cu gruparea brașoveană, Boția a intrat în programul de pregătire al echipei și a participat la primul antrenament sub comanda lui Ilie Stan. Boția spune că a luat decizia de a semna cu FC Brașov pentru că a fost dorit insistent de managerul sportiv, Mugurel Buga, dar și de antrenorul Ilie Stan. „ Au contat foarte mult în decizia de a semna cu FC Brașov discuțiile purtate cu Mugurel Buga și Ilie Stan. Ei m-au convins să vin la FC Brașov. Nu promit lucruri mărețe, îmi doresc doar să ne îndeplinim obiectivele impuse de către conducerea clubului“, a spus Boția. Ilie Stan este încântat că va lucra din nou cu Boția. „Pe Boția îl cunosc foarte bine din perioada în care am antrenat prima dată la Brașov. Este un jucător care ne poate ajuta și de la care aștept foarte mult pentru că este un fotbalist de valoare“, a spus Ilie Stan.

Despărțire amiabilă de Craiova

Referitor la despărțirea de FC U Craiova, Boția spune că oficialii clubului din Bănie s-au purtat exemplar pe toată durata contractului. „Cei de la FC U Craiova au fost corecți cu mine pe toată durata contractului. Ne-am strâns mâinile și ne-am despărțit fără niciun fel de probleme. Chiar țin să le mulțumesc patronului Adrian Mititelu, dar și președintelui Marcel Pușcaș pentru că au fost alături de mine într-o perioadă grea în care eram accidentat. Le urez multă baftă «leilor» în Liga 1“, a spus Boția.

Bâlbe cu transferul lui Dragomir

Oficialii lui FC Brașov s-au înțeles încă de marți de la prânz cu cei de la Sepsi OSK pentru împrumutul atacantului George Dragomir. Doar că ieri fotbalistul se afla tot la Sepsi! Motivul? Până ieri dimineața jucătorul nu fusese contactat pentru a veni la Brașov și a semna actele! Doar ieri după amiază, cei de la FC Brașov s-au trezit și au luat legătura cu fotbalistul și agentul său pentru a rezolva transferul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE