11.6 C
Braşov
AcasăMagazinAndreea Esca a renunțat la sutien!

Andreea Esca a renunțat la sutien!

Andreea Esca, una dintre vedetele de la noi care preferă să nu se expună foarte mult atunci când vine vorba de viața ei personală, a reușit să le facă fanilor săi o surpriză de proporții. Chiar dacă nu s-a fotografiat propriu-zis topless, Andreea a publicat două imagini care lasă de înțeles că a renunțat la sutien. Dacă în prima se văd umerii vedetei și un pic din costumul de baie, în cea de-a doua știrista a imortalizat obiectul vestimentar agățat de o scară din lemn.

A pierdut mulți bani în timpul pandemiei

Andreea Esca a pierdut un milion de lei în anul 2020. Compania Andreea Esca SRL, administrată de soțul ei, Alexandre Eram, a avut o pierdere anuală de aproximativ 40.000 de lei, cu toate că în anul precedent, 2019, societatea avea un profit de 1,16 milioane de lei. Datele acestea au reieșit dintr-un bilanț depus de societate la Ministerul Finanțelor.
Recent, Andreea Esca a decis să își deschidă un hotel în Cluj, chiar lângă catedrala catolică. Aceasta a achiziționat mai multe clădiri istorice în centrul istoric al orașului, ele urmând să-și schimbe destinația în apartamente de închiriat. De asemenea, la Porumbacu de Sus, Esca a deschis un lanț de pensiuni. Prezentatoarea și-a câștigat primii bani acceptând un rol într-un film. Vedeta era în liceu atunci și a jucat într-un film regizat de Geo Saizescu. Castingul avusese loc chiar la liceu și Andreea Esca a prins un rol în peliculă. „Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva” a spus Esca, în urmă cu ceva timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE