4.6 C
Braşov
AcasăSportCorona, amical cu trei reprize cu echipa lui Gheorghe Tadici

Corona, amical cu trei reprize cu echipa lui Gheorghe Tadici

Autor: George ANDREI

Seria de jocuri de pregătire a echipei de handbal Corona Brașov a continuat vineri cu înfruntarea cu o altă oponentă de primă ligă. De data aceasta, cu formația HC Zalău, una dintre cele mai respectate din România, cu numeroase participări în cupele europene.
La finalul celor trei reprize, echipa din Zalău a fost câștigătoare, cu scorul de 46-31 (16-9; 14-12; 16-10).
„Sunt mulțumit de jocul fetelor, chiar și de foarte multe momente de joc. Diferența de scor s-a făcut de fiecare dată spre finalul reprizelor și atunci și-a spus cuvântul diferența de putere fizică și experiență”, a declarant tehnicianul echipei Corona Brașov, Alin Bondar.
Antrenorul brașovean a subliniat faptul că cele două partide-test susținute în ultimele zile la Cheile Grădiștei sunt foarte importante pentru pregătirea jucătoarelor și pentru creșterea încrederii în forțele proprii. Multe dintre jucătoare sunt foarte tinere, este nevoie încă de lucru pe partea mentală, dar au demonstrat că fac față adversarilor de primă ligă.
Antrenorul Coronei a introdus în joc, din nou, trei garnituri diferite, în care au evoluat toate jucătoarele din lot, mai puțin Ana-Maria Văcăriu și Diana Diaconu, care au fost menajate însă contra HC Zalău.
Pentru CSM Corona Brașov au marcat Raissa Marin 7 goluri; Monica Bărăbaș 5; Cristina Iordachi 5; Carla Lăcătuș 5; Jelena Terzic 4; Sarah Darie 2; Valentina Soreanu 2; Szidonia Ordog 2; Flavia Munteanu 1; Diana Golanu 1.
Următoarele meciuri ale Coronei vor fi cele cu HC Dunărea Brăila (29 iulie – Cheile Grădiștei), CSM Cetate Deva (30-31 iulie – Brașov), Măgura Cisnădie (13 august – Cisnădie), Știința București (6 august – București), HC Zalău (15-16 august – Zalău), Minaur Baia Mare (17 august – Baia Mare), plus un turneu la Târgu Jiu, în 27-29 august, la care vor participa echipe din Divizia A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE