3.1 C
Braşov
AcasăStiri BrasovCOLEGIUL NAȚIONAL MEȘOTĂ - CEA MAI MARE ULTIMĂ MEDIE: S-au publicat rezultatele...

COLEGIUL NAȚIONAL MEȘOTĂ – CEA MAI MARE ULTIMĂ MEDIE: S-au publicat rezultatele repartizării computerizate la liceele brașovene

l 85 de elevi nu au completat suficiente opțiuni

Ministerul Educației a publicat sâmbătă, 24 iulie, ora 10:00, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei a VIII-a (pentru anul școlar 2021 – 2022). În județul Brașov au fost repartizați 2.483 elevi (98,38%) în învățământul liceal de stat din totalul elevilor cu opțiuni completate (2.524): 1.642 de candidați au fost repartizați la filiera teoretică, iar 841 de candidați la filiera tehnologică.
Au fost admiși în etape anterioare repartizării computerizate:
– 525 de elevi la specializări vocaționale;
– 26 de elevi pe locurile speciale, rezervate candidaților de etnie romă;
– 18 elevi cu cerințe educaționale speciale pe locurile rezervate pentru această categorie.
Alți 984 elevi s-au înscris pe locurile alocate rutelor de școlarizare în învățământul profesional și dual.
Conform calendarului admiterii în învățământul liceal de stat, în perioada 25-28 iulie candidații repartizați în prima etapă vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși.
85 de elevi nu au putut fi admiși în prima etapă, întrucât nu au completat suficiente opțiuni. Primul în lista nerepartizaților are media de admitere 7,78.
Aceștia vor intra în cea de-a doua etapă de repartizare computerizată și vor completa, în perioada 29 iulie – 5 august, opțiuni în fișele de înscriere alături de candidații care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar nu și-au depus dosarele de înscriere în termen (25 – 28 iulie) și de candidații care nu au participat în prima etapă de admitere. Completarea opțiunilor în fișe se realizează la unitatea de învățământ sau prin formular transmis electronic.
Repartizarea computerizată a acestor elevi va avea loc în data de 6 august, iar comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în a doua etapă a admiterii în învățământul liceal de stat se va face conform procedurii stabilite de Comisia națională de admitere.
În intervalul 9 – 11 august, comisia județeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.
În total, au rămas disponibile pentru etapa a doua 163 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE