-0.3 C
Braşov
AcasăMagazinA descoperit Berecleanu apa vie? Cât de frumoasă este fiica prezentatoarei Andreea...

A descoperit Berecleanu apa vie? Cât de frumoasă este fiica prezentatoarei Andreea Berecleanu!

l Mamă și fiică, în vacanţă

Andreea Berecleanu se află într-o mini-vacanţă în Spania cu fiica ei, Eva Zaharescu. Cele două se simt minunat la Marbella şi par a fi mai degrabă două surori decât mamă şi fiică. Fiindcă studiază în străinătate și locuiește departe de casă, Eva a profitat de această escapadă pentru a petrece cât mai mult timp cu mama sa, care pare că este la prima tinerețe. Și Andreea Berecleanu arată întradevăr senzaţional la 46 de ani-să nu uităm nici că cel de-al doilea soț al ei este medic estetician… Are doi copii, iar viaţa sănătoasă şi frumuseţea o preocupă de câ ţiva ani buni, iar rezultatele se văd. Pentru prezentatoarea PrimaTV, timpul pare că a stat în loc. Într-o fotografie din acest concediu, Andreea apare lângă o fântână şi se întreabă dacă nu este cumva „a tinereţii”. Iar fanii i-au scris de îndată că ea sigur a găsit-o de mult.

Eva Zaharescu i-a moştenit frumuseţea și se pare că și atitudinea. Cele două s-au răsfăţat în Marbella plimbându-se, încercând delicatesele locale, dar şi făcând şedinţe foto pentru paginile de Instagram care au mii de urmăritori. Ca orice tânără, evident că Eva este cea mai preocupată de acest aspect, având deja 21.000 de urmăritori.
În urmă cu câteva luni, Andreea a mărturisit că pentru un părinte nu este deloc uşor atunci când copilul sau copiii pleacă departe de casă, la studii.
„De câțiva ani, Eva, fiica mea, e mai mult plecată din țară. Să studieze. Chiar dacă vorbim de multe ori pe zi, atingerea ne lipsește. Nu știu dacă mi-am alintat copiii, dar știu sigur că suntem dependenți, atât Eva și Petru, cât si eu, de gesturile de afecțiune. Așa suntem noi și nimic nu a schimbat asta de când erau bebeluși și până în zilele noastre. Ieri m-a invitat la masa, pe o terasa, să fim doar noi două. Cred că e foarte importantă această intimitate, cu fiecare copil în parte. Fiecare are povestea lui, fiecare are nevoile lui. Exact ca și noi, cei care îi creștem. Și acest ritual face parte din viețile noastre constant, dintotdeauna. Să aveți parte doar de împliniri și de momente minunate alături de copiii și părinții voștri!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE