-1.7 C
Braşov
AcasăSportSe antrenează cu Astra: Carlo Danciu va fi cedat de Gaz Metan...

Se antrenează cu Astra: Carlo Danciu va fi cedat de Gaz Metan Mediaș sub formă de împrumut

Autor: Adi MARICA

l Fotbalistul brașovean în vârstă de 21 de ani va fi împrumutat de Gaz Metan Mediaș la o altă echipă
l Cel mai probabil, Carlo va juca în Liga a 2-a, dar nu la „new FC Brașov“

Atacantul brașovean Carlo Danciu nu a reușit să facă pasul la echipa de seniori a celor de la Gaz Metan Mediaș, cu toate că a jucat constant la echipa secundă din Liga a 3-a. În această vară, se pare că cei de la Gaz Metan vor să renunțe la echipa satelit, astfel că mai mulți jucători vor fi împrumutați la alte echipe. În această perioadă, Carlo Danciu se pregătește cu Astra, echipă de liga a 2-a, unde antrenor este brașoveanul Florin Stîngă. „Din discuțiile pe care le-am avut cu cei de la Gaz Metan Mediaș ei vor să mă împrumute la o altă echipă. Sunt mai multe discuții cu echipe de Liga a 2-a, deocamdată mă antrenez cu Astra“, a spus Carlo Danciu, fost jucător la ACS SR Brașov. Întrebat dacă printre echipele interesate de serviciile sale se află și „new FC Brașov“, Carlo Danciu a spus „a fost o discuție cu cei de la Brașov, dar am înțeles repede că nu sunt dorit“. Antrenorul Florin Stîngă spune că ar fi încântat ca Danciu să rămână la Astra. „Carlo Danciu este un jucător pe care îl cunosc foarte bine, îmi place și aș dori ca el să rămână la echipă, asta dacă se vor rezolva lucrurile la club“.

Ilie Stan s-a interesat de Aby Popa

Se pare că Ilie Stan s-a interesat la Gaz Metan Mediaș și de portarul brașovean Aby Popa, cel care se pregătește cu echipa de seniori din Liga 1. În cele din urmă, Ilie Stan l-a ales pe Cezar Lungu, astfel că revenirea lui Aby Popa la Brașov se amână.

O nouă veste proastă pentru Astra

Clubul Astra Giurgiu a fost sancţionat, ieri, de Comisia de Disciplină a FRF, cu penalizarea de puncte şi cu interzicerea dreptului de a transfera jucători din cauza datoriilor către fostul antrenor interimar Alexandru Radu. Giurgiuvenii au mai fost sancţionaţi recent pentru neachitarea datoriilor către Andrei Truşescu, din perioada 2018-2021. Depunctaţi iniţial cu 2 puncte, Astra va începe, acum, sezonul cu minus 4 puncte! Iar în cazul în care, Astra nu rezolvă situația financiară cu fostul antrenor până la data de 21 iulie 2021 ora 15:00, riscă chiar retrogradarea în Liga 3! Conform Regulamentului Disciplinar, la fiecare 15 zile de întârziere de plată, echipei Astra i se vor scădea câte 2 puncte. Sancţiunea cu scăderea a două puncte se aplică timp de 90 de zile, după care echipa va fi exclusă din toate competiţiile în curs şi retrogradată în categoria inferioară, respectiv Liga a 3-a!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE