3.1 C
Braşov
AcasăSportOficial: Doctorul Iuliu Mureșan e administrator special la Dinamo

Oficial: Doctorul Iuliu Mureșan e administrator special la Dinamo

l Fostul președinte al lui CFR Cluj are planuri mari și consideră că poate scoate clubul din insolvență

Iuliu Mureşan a preluat oficial postul de administrator special la Dinamo. Mureșan a fost prezentat oficial, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu și noul director sportiv al clubului, Mihai Matei.

„DDB are un rol foarte important“

Iuliu Mureșan spune că are parte de tot suportul din partea fanilor-acționari din programul DDB. „Acest proiect, al fanilor din DDB, este unul fantastic. DDB are un rol foarte important. Dinamo este un club foarte important și s-a văzut asta când suporterii au devenit principalii susținători”, a spus Iuliu Mureșan.

„Evaluăm situația“

Administratorul special al clubului  este hotărât să salveze echipa.„Din păcate, din cauza unor datorii, unor greşeli şi unor multiple schimbări, s-a ajuns a apela la insolvenţă, ca o protecţie împotriva problemelor de ordin financiar. Din data de 5 iulie sunt prezent la Dinamo şi am început să evaluăm situaţia, să luăm problemele din mers. Sunt foarte multe probleme. Mă aşteptam să fie multe, dar nu chiar aşa şi de asemenea dimensiuni. Am avut discuţii serioase cu jucătorii care sunt nemulţumiţi de întârzierea salariilor. Sunt sigur că vom ajunge la o concluzie pozitivă şi vom pune echipa pe drumul normal. Am încredere că vom scoate clubul din insolvență. Sper s-o facem mai repede decât termenul prevăzut de lege”, a declarat Iuliu Mureşan.

Așteaptă decizia FIFA

Oficialul FC Dinamo a precizat că în cazul în care FIFA va ridica interdicţie de a efectua transferuri, va aduce jucători, inclusiv de la CFR Cluj. „Zilnic mă sună jucători şi impresari, dar nu putem face nimic deocamdată fără acea soluţie de la FIFA. Dacă vom putea aduce jucători, situaţia va fi mai uşoară pentru Dinamo şi pentru mine ca să facem o echipă, dacă nu, va fi mai complicat. Acum la Dinamo sunt jucători cu experienţă de care avem nevoie în proporţie de 80% şi jucători tineri, dar nu ştiu dacă vom putea face faţă în Liga I doar cu o echipă de tineri. Deci decizia în privinţa plecărilor o vom lua în funcţie de decizia care va veni de la FIFA. Dacă vine în seara asta voi putea discuta şi cu jucătorii, dacă nu, trebuie să amân discuţia pentru că trebuie să rămânem cu o echipă competitivă pentru campionat. CFR Cluj ar putea să ne ajute cu jucători, am avut ceva discuţii, dar nu pot să vă spun concret pentru că nu putem să luăm nici jucători liberi dacă avem acea interdicţie, putem folosi doar jucători din propria curte. Dacă se ridică restricţia aşa cum sperăm, aducem jucători şi de la CFR, şi de la Astra Giurgiu şi de la alte echipe”, a mai spus Mureşan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE