11.1 C
Braşov
AcasăSportNew FC Brașov: După trei zile de alergări, Ilie Stan le...

New FC Brașov: După trei zile de alergări, Ilie Stan le dă jucătorilor mingea!

Autor: Adi MARICA

l Fotbaliștii brașoveni vor avea parte astăzi de o ședință de pregătire pe stadionul Tineretului
l Un atacant de la Sepsi s-a alăturat lotului

După trei zile de antrenamente istovitoare în cantonamentul din Poiana Brașov, jucătorii lui Ilie Stan vor avea parte astăzi de o surpriză plăcută. În primele trei zile de cantonament, fotbaliștii au avut parte de câte două ședințe de pregătire zilnic, în care dimineața au avut antrenament la sala de forță a hotelului, iar după -amiaza au avut parte de mai multe serii de alergări pe traseele din Poiana Brașov.


Antrenament pe Tineretului

În această dimineață, Ilie Stan a programat un antrenament la Brașov, pe stadionul Tineretului, ocazie cu care jucătorii se vor întâlni și cu mingea. Duminică, la finalul stagiului de pregătire, este programat un meci amical cu Olimpic Zărnești (L4), echipă antrenată de Mihai Stere.

Ilie Stan are în probe încă un atacant

În cantonamentul brașovenilor din Poiana Brașov a ajuns și atacantul Zsombor Veress, fost jucător la Sepsi OSK. Veress (21 de ani) a jucat la Sepsi OSK, dar și la echipa secundă din Liga a 3-a. Veress a început fotbalul la Sf. Gheorghe cu Todoran antrenor, după care a făcut pasul la FC Brașov unde a fost antrenat la juniori de Vasile Mureșan unde a fost coleg de generație cu Dani Paraschiv sau Carlo Danciu. În ultimele două săptămâni, Veress a fost în probe la CSA Steaua, echipa Armatei din Liga a 2-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE