-0.3 C
Braşov
AcasăSportÎncep litigiile: AFAN a notificat clubul Corona

Încep litigiile: AFAN a notificat clubul Corona

Autor: Adi MARICA

l Fotbaliștii disponibilizați de Ilie Stan au apelat AFAN
l „Ne aflăm în situația unei încălcări a contractului din partea clubului“, susțin cei de la AFAN, care solicită șefilor Coronei să le asigure fotbaliștilor condiții de pregătire și asistență tehnică și medicală

Ilie Stan a luat „la puricat” lotul brașovenilor, așa că mulți jucători din lotul Corona s-au văzut „puși pe liber”. Curățenia a început încă de la meciul amical cu Rapid, atunci când Argăseală, Nechita, Mitroi și Manole, au fost anunțați că nu mai fac parte din lot. A urmat atacantul Cosmin Ivan, iar după jocul cu CSC Șelimbăr au fost îndepărtați Sebastian Ciuperceanu, Diego Alupoaie, Alin Damian, Raul Rusu, Raul Toader, Radu Lingurar, Adi Voicu și Bogdan Cîrstean, toți jucători de la Corona Așa cum era de așteptat, jucătorii disponibilizați au solicitat sprijinul Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din România (AFAN).

Poziția AFAN

AFAN a reacționat prompt și precizează că este vorba de încălcare a regulamentului. Mai mult, AFAN a notificat deja clubul Corona și solicită ca jucătorii să beneficieze de condiții de pregătire „fără nicio discriminare “. „Vă solicităm să le comunicați jucătorilor Diego Alupoaie, Iulian Nechita, Raul Rusu, Marius Manole, Alin Damian, Radu Linguraru, Raul Toader, Cosmin Ivan, Bogdan Cîrstean, Adrian Voicu și Sebastian Ciuperceanu în scris, care este programul de antrenament al echipei, locul unde se vor desfășura antrenamentele, precum și antrenorul care va supraveghea ședințele de pregătire. Din informațiile pe care le avem de la jucători, în prezent ne aflăm în situația unei încălcări a contractului din partea clubului, întrucât îi împiedicați pe jucători să își respecte obligațiile contractuale, din motivele care urmează a fi expuse mai jos. În prezent, echipa este în cantonament, însă jucătorilor mai sus menționați nu au făcut deplasarea împreună cu restul colegilor lor. De asemenea, jucătorilor nu li s-a comunicat un program de antrenament și nu li se asigură teren de antrenament sau asistență tehnică și medicală. Având în vedere faptul că jucătorii se află în continuare sub contract cu clubul dumneavoastră și doresc să respecte prevederile contractuale și să își îndeplinească obligațiile, vă rugăm să ne comunicați care sunt motivele pentru care jucătorilor nu li se permite să se antreneze alături de restul lotului și să le transmiteți de urgență programul de antrenament, în așa fel încât aceștia să se poată prezența pentru efectuarea antrenamentelor. Avem totodată rugămintea de a le asigura jucătorilor aceleași condiții de pregătire, antrenament și joc cu toți ceilalți jucători ai echipei, fără nicio discriminare. De asemenea vă rugăm să le asigurați jucătorilor toate condițiile material sportive, condițiile și facilitățile de instruire, să asigurați, prin personal specializat, asistență medicală în timpul instruirii și a competițiilor oficiale sau amicale, precum și primul ajutor, tratamentul de specialitate pentru recuperare, să asigurați participarea la competiții și refacere/recuperare cu respectarea cel puțin a standardelor naționale prevăzute în manualul național de licențiere“, se precizează în notificarea AFAN către clubul Corona.

Interziși la antrenamente

Cert este că în această perioadă jucătorii și antrenorii Coronei nu sunt primiți să se antreneze la stadionul Tineretului, dar nici la o altă bază sportivă a Municipalității. O altă anomalie este că decizia disponibilizărilor jucătorilor a venit de la Ilie Stan, antrenor care nu are încă semnat un contract cu FC Brașov Steagul Renaște!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE