29 C
Braşov
AcasăSportLista neagră: Disponibilizări în masă la „new FC Brașov“. Ilie Stan...

Lista neagră: Disponibilizări în masă la „new FC Brașov“. Ilie Stan taie în carne vie

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Tehnicianul a renunțat la mai mulți jucători după amicalul cu CSC Șelimbăr și așteaptă mai mulți fotbaliști în cantonamentul din Poiana Brașov

Ilie Stan vrea să construiască new FC Brașov după gustul său. Ilie Stan s-a pus serios pe treabă și a luat „la puricat” lotul brașovenilor, așa că mulți jucători s-au văzut „puși pe liber”. Curățenia a început încă de la meciul cu Rapid, atunci când Argăseală, Nechita, Mitroi, Manole, Olaru și portarul Laszlo au fost anunțați că nu mai fac parte din lot. Între timp, antrenorul i-a mai dat o șansă lui Laszlo, iar tânărul portar brașovean va face parte din lotul care va urca în cantonamentul din Poiana Brașov. Apoi, Căucă și Răducan, doi dintre fotbaliștii lui ACS SR Brașov care se prezentaseră la antrenamentele lui Ilie Stan au călcat pe bec înaintea antrenamentului de joi, iar tehnicianul i-a exclus imediat din lot. La fel s-a întâmplat și cu atacantul Cosmin Ivan, care a fost anunțat că nu face parte din lot.

Lista neagră

Grosul disponibilizărilor a urmat însă după amicalul de sâmbătă cu CS Comunal Șelimbăr atunci când Ilie Stan a renunțat la mai mulți jucători: portarul Ciuperceanu, dar și Diego Alupoaie, Alin Damian, Raul Rusu, David Tălmaciu, Raul Toader, Radu Lingurar, Adi Voicu, toți jucători de la Corona. Nici Bogdan Cîrstean, care în această perioadă este accidentat, nu face parte din planurile lui Ilie Stan, iar Marian Cristescu a avut o discuție cu antrenorul în care fotbalistul a fost informat că nu intră în vederile antrenorului.

- Advertisement -

Încep litigiile

Toți jucătorii Coronei puși pe liber vor merge la club pentru clarificarea situației lor contractuale. Aceștia au solicitat sprijinul AFAN, astfel că în perioada imediat următoare sunt posibile mai multe litigii în care va fi angrenat clubul Municipalității. „Ilie Stan este liber să ia ce decizii dorește, dar mulți dintre noi mai au contracte cu Corona. Ilie Stan nici măcar nu este antrenor cu contract la FC Brașov. Cineva trebuie să-și asume responsabilitatea pentru aceste decizii, indiferent că este vorba de conducerea de la Corona sau FC Brașov“, spun jucătorii Coronei. Disponibilizările au lovit și în cazul unor jucători care s-au antrenat, săptămâna trecută, cu echipa brașoveană. Astfel, Alexandru David (Cetate Râșnov) dar și Cristi Burlacu și Sebastian Iordache (ACS SR Brașov) au fost anunțați că nu vor face parte din lotul pentru cantonamentul din Poiana Brașov.

Lotul pentru Poiana Brașov

În schimb, Rareș Sburlea și Nicolas Antone (ACS Kids Tâmpa), Ștefan Răchișan (Pandurii), Alex Negrean (Viitorul Constanța, care a jucat campionatul trecut la U Cluj) și Vlad Motroc (CSM Slatina) vor face parte din lotul pentru cantonamentul din Poiana Brașov. În acest stagiu, Ilie Stan îi va avea și pe Daniel Mutu, Mihai Laszlo- Daniel Dumbravă, Marius Burlacu, Iulian Drăgoi, Bogdan Roșu, Radu Leonte, Ștefan Nicolau, Cosmin Stăncuțu și Andrei Lascu. Cel mai probabil în cantonament va merge și atacant sârb Stefan Visic, cel care a jucat 20 de minute în amicalul cu Rapid, dar și alți jucători care se află pe lista lui Ilie Stan.

Surpriza Horia Popa

În cantonament va merge și Horia Popa. Căpitanul lui ACS SR Brașov a primit acceptul conducerii clubului să se pregătească sub comanda lui Ilie Stan până la clarificarea situației echipei suporterilor. Horia Popa a fost prezent sâmbătă la amicalul dintre FC Brașov și CS Comunal Șelimbăr, atunci când a și făcut un scurt antrenament. Începând de astăzi, echipa va intra în cantonament în Poiana Brașov, iar duminică, la finalul stagiului de pregătire, este programat un meci amical cu Olimpic Zărnești (L4), echipă antrenată de Mihai Stere.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE