4.2 C
Braşov
AcasăSportRapidul a câștigat la Brașov: „New FC Brașov“, eșec în primul amical...

Rapidul a câștigat la Brașov: „New FC Brașov“, eșec în primul amical al verii

Autor: Adi MARICA

l Rapid a câştigat meciul de la Brașov cu echipa lui Ilie Stan cu golurile marcate de Bălan şi Sefer
l Pentru brașoveni a punctat Lascu

În primul amical al verii, FC Brașov Steagul Renaște a pierdut, ieri, pe Tineretului, cu scorul de 2-1 jocul cu Rapid. Giuleștenii s-au impus la limită, fără să impresioneze, în fața unei echipe a Brașovului care este în formare. Adrian Bălan a deschis scorul cu o execuție perfectă din lovitură liberă de la marginea careului la care Ciuperceanu nu a avut reacție. Elevii lui Ilie Stan au reacționat și au reușit sa egaleze repede prin Lascu, după o gafă a defensivei oaspeților. Chiar înainte de pauză, Antonio Sefer a marcat golul ce avea să fie decisiv, șut de la circa 18 metri la care portarul Ciuperceanu are partea sa de vină. În partea secundă, Ilie Stan a schimbat toată echipa. Hlistei a ratat un penalty obținut tot de el cu un șut mult peste poarta lui Mutu (49). Până la final jocul a fost deschis, însă cu puține ocazii la cele doua porți. Este clar că Rapidul nu are în acest moment o echipă care să emită pretenții în Liga I, în timp ce Ilie Stan are mult de lucru pentru a forma o echipă competitivă pentru Liga a 2-a. La meciul de ieri, Ilie Stan a început cu opt jucători de la Corona și câte unul de la Kids Tâmpa, Cetate Râșnov și ACS SR Brașov. Cum meciul a fost luat pe repede înainte, brașovenii s-au lovit de problema echipamentului. Titularii au jucat în echipamentul galben complet de la Corona, dar în partea secundă jucătorii care au avut un echipament de antrenament fără numere! La final, Ilie Stan nu a dorit să discute cu jurnaliștii motivând că „încă nu am semnat contractul, mai sunt multe lucruri de pus la punct“ . Următorul meci de pregătire al brașovenilor este programat sâmbătă cu Viitorul Șelimbăr (L2).


FC Brașov Steagul Renaște – Rapid 1-2

Au marcat: Lascu 15 / A. Bălan 12, Sefer 44
FC Brașov SR: Ciuperceanu – Drăgoi, Tălmaciu, M. Burlacu, Dumbravă – Alupoaie, Cristi Burlacu, Lascu – Antone, Roșu, Boția
FC Brașov SR (repriza secundă): Mutu – David (78 Manole), Toader, Stăncuțu, Voicu – Argăseală (65 Nicolau), Lingurar , Turcu (75 Nechita)– Visic (75 Mitroi), A. Damian, Răchișan (78 Olaru)
Antrenor: Ilie Stan
Rapid: Drăghia – Goge, Dandea, Nastos, Florică – A. Bogdan, R. Costin, Sefer – Jaziri, Lamy, Bălan
Rapid (repriza secundă): Drăghia – Belu-Iordache, Nastos, Dandea, Demici – Albu, Barbu, Pănoiu – Ilie, Hlistei, Bălan
Antrenor: Mihai Iosif

Stefan Visic nu a impresionat

În meciul de ieri cu Rapidul, Ilie Stan l-a testat și pe atacantul sârb Stefan Visic. Intrat pe teren în partea secundă, sârbul a fost schimbat după o jumătate de oră perioadă în care nu a impresionat. Se pare că Visic a fost pus la pământ la propriu la antrenamentul de marți seara din cauza …bătăturilor. Atacantul s-a trezit cu o mulțime de bășici la picioare din cauza ghetelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE