4.2 C
Braşov
AcasăSportAmical cu Rapid: „New FC Brașov“, primul test tare al verii

Amical cu Rapid: „New FC Brașov“, primul test tare al verii

Autor: Adi MARICA

l Echipa antrenată de Ilie Stan va întâlni, pe Tineretului, Rapidul

Pe repede înainte, Ilie Stan a parafat două meciuri amicale în această săptămână. Primul amical este programat astăzi, de la ora 18.00, pe Tineretului, cu Rapid, echipă nou – promovată în Liga 1. Cu doar două antrenamente efectuate luni și marți, Ilie Stan are ocazia să-și vadă la lucru jucătorii în jocul cu Rapid. Giuleștenii au început al doilea stagiu de pregătire la Poiana Brașov, iar săptămâna trecută s-au testat pe Tineretului cu Farul, scor 1-1.

Sâmbătă, test cu Viitorul Șelimbăr

Al doilea joc de pregătire perfectat de brașoveni va avea loc sâmbătă, cu Viitorul Șelimbăr, tot la Brașov. Sibienii au promovat în această vară în Liga a 2-a, iar zilele trecute au schimbat antrenorul. Astfel, antrenorul Florin Maxim, cel care a reușit promovarea, nu și-a prelungit contractul, iar oficialii echipei l-au instalat pe Eugen Beza. În lotul celor de la Șelimbăr sunt și doi jucători formați la FC Brașov, Raul Drugă și George Monea. După amicalul de sâmbătă cu Viitorul Șelimbăr, Ilie Stan și staff-ul său, Romeo Surdu, Casian Maghici și Andrei Șanta vor stabili lotul care va urca în cantonamentul din Poiana Brașov. Alte jocuri de pregătire în această vară ar fi cu Astra (L2), Metaloglubus (L2 ) și Kse Tg. Secuiesc (L3).

O lună până la startul Ligii a 2-a

Noul sezon al Ligii 2 va începe la data de 31 iulie 2021. Campionatul Ligii a 2-a va avea 20 de echipe la start, iar acestea vor juca doar turul, adică 19 etape. Apoi, primele șase clasate ale sezonului regular vor juca în play-off, în sistem tur-retur. Echipele de pe locurile 7-20 vor fi repartizate în două serii de play-out, urmând a disputa doar meciuri tur. Determinarea celor două grupe de play-out se va face pe baza locurilor pe care vor termina echipele în sezonul regular. În Grupa A merg locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19, în timp ce în Grupa B ajuns locurile 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20. Vor promova în Liga 1 echipele aflate pe locurile 1 şi 2 din Liga 2, urmând ca echipele clasate pe locul al 3-lea și al 4-lea să dispute baraj în două manşe (tur-retur) cu echipele clasate pe locurile 8, respectiv 7 în play-out-ul Ligii 1. Echipele de pe locurile 9 și 10 din play-out-ul Liga 1 vor retrograda direct în Liga 2. În schimb, din Liga 2 vor retrograda ultimele cinci clasate, ultimele două din grupele de play-out, respectiv pierzătoarea barajului de menținere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE