8 C
Braşov
AcasăSportFarul și Rapid au dat-o la pace în amicalul de la...

Farul și Rapid au dat-o la pace în amicalul de la Brașov

Farul și Rapid au remizat, scor 1-1 (0-1), într-un meci amical disputat, sâmbătă, la Brașov, pe stadionul Tineretului. Rapidiștii au deschis scorul în prima repriză prin Sefer, în min.6, cu un șut din interiorul careului, iar Farul a egalat prin Casap, care a transformat cu siguranță o lovitură de la 11m în minutul 62. Cei doi antrenori, Gică Hagi, respectiv Mihai Iosif au rulat toți jucătorii disponibili. La Farul, brașoveanul Vlad Mihalcea a fost titular și a jucat 30 de minute. Tot 30 de minute a prins și celălalt brașovean din lotul Farului, Dur-Bozoancă. Acesta a jucat în ultimele 30 de minute și l-a înlocuit pe internaționalul de tineret, Aioani. Meciul a fost arbitrat de o brigadă brașoveană formată din Marian Barbu -Constantin Cantemir, Claudiu Șchiopeț. La meciul de pe Tineretului au asistat și Daniel Niculae, Ciprian Marica, Ilie Stan, Romeo Surdu, Marian Ivan și Mugurel Buga. ”Contează mai puțin rezultatul, contează ca fiecare jucător să dea totul. A fost un meci frumos, amical, și nimic mai mult. Respectăm brandurile, dar pe teren vrem să câștigăm”, a spus Gică Hagi. „A fost un meci util de pregătire în care am urmărit anumite aspecte tehnico-tactice cât și parametrii fizici, au evoluat foarte mulți jucători tineri, am avut și doi jucători în probe dar per total sunt mulțumit de meci. Sefer este unul din jucătorii mei de bază și trebuie mai mult să reușească”, a declarat Mihai Iosif, antrenorul Rapidului.

Farul – Rapid 1-1

Au marcat: Sefer 6- Casap 62 (pen)
Farul: Tordai (30 Mușat, 46 Aioani, 60 Dur-Bozoancă) –  Georgescu (46 Dussaut), Dănuleasa (46 Larie), Dobrosavlevici (46 Ghiță), Lazăr (46 Buta) – Artean, Mladen (46 Grameni, 65 Popescu), Josemi (46 Casap, 75 Radaslavescu) – Mihalcea (30 Malama, 60 Chițu), Andronache (46 Ely), Bodișteanu (30 Sali, 60 Pitu).
Antrenor: Gică Hagi

Rapid: H. Moldovan (46′ Drăghia) – Belu (46′ Goge), Dandea (46′ Nastos), Ignat, Finica (46′ Florică) – B. Barbu (46′ A. Bogdan), Albu (46′ R. Costin) – Sefer (62′ Al. Gheorghe), R. Ilie (46′ Pănoiu), Hlistei (46′ Demici, 77′ Ghineț) – Ad. Bălan (46′ Jaziri, 77′ Al. Despa).
Antrenor: Mihai Iosif

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE