4.6 C
Braşov
AcasăMagazinCe și-a cumpărat Cătălin Scărlătescu după ce a câștigat Chefi la cuțite?

Ce și-a cumpărat Cătălin Scărlătescu după ce a câștigat Chefi la cuțite?

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite, concurenta din echipa sa, Narcisa Birjaru, fiind cea care a primit mult râvnitul trofeu. Invitat într-o emisiune TV, bucătarul a povestit despre concursul proaspăt câștigat și despre planuri de viitor imediat. „A fost un sezon cu de toate, s-a gătit extraordinar. Au fost foarte multe note de 15, niște concurenți spectaculoși. Este prima dată când trebuie să aplaud și celelalte echipe. Concurenții au tras ca niște lei și au dus-o pe Narcisa unde trebuia să ajungă”, a spus Cătălin Scărlătescu.
Cătălin Scărlătescu este un împătimit al plecărilor pe mare, așa că după terminarea filmărilor, nu a ratat ocazia. „Viața mea este exact așa: în mare parte fac ce trebuie să fac, după care fac ce îmi place. După aceea, am fugit și eu pe mare, acolo știu eu să mă descurc. Am fost în Grecia, după care am fost plecat și prin România, am fost în Deltă, apoi am plecat iar în Grecia. Mi-am luat o barcă, i se spune coaja de kiwi și o să o plimb prin Delta. Mă duc sa învăț să pescuiesc așa cum face Bontea”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.
Renumitul chef mai are și alte planuri, dorind să reînvie celebrul „Festival al Scoicilor” și, de asemenea, le face o recomandare celor care ajung la mare în această perioadă. „Aș vrea sa revin cu Festivalul scoicilor. Dacă ajungeți la mare, vă recomand peștele proaspăt, important este să-i cereți bucătarului ceva simplu: un calcan prăjit, o supă, o ciorbă”, a mai spus chef Cătălin Scărlătescu.

A gătit la botezul fiicei Ginei Pistol

De altfel, acesta nu a ratat nici evenimentul bunei sale prietene, Gina Pistol, care și-a creștinat fiica, pe Josephine, în weekendul care a trecut. Cătălin Scărlătescu s-a ocupat de gătit pentru acest eveniment, spre încântarea invitaților, dar și a Ginei Pistol, care a ținut să îi transmită și un mesaj. „Nu doar pentru că este prietenul meu, însă vreau să-i mulțumesc pentru că am avut cele mai gustoase preparate la grătar. N-o spun numai eu, ci toți cei care au mâncat grătar. Băi, ce-i al lui este al lui! Aaaa, și are o echipă super misto și profi! Cătălin a venit cu grătarele lui, acelea spectaculoase. Niște OZN-uri. Apelați la ei pentru cununii, botezuri, zile de naștere, chiar și despărțiri (treceți mai ușor peste)”, a comentat iubita lui Smiley.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE