11.1 C
Braşov
AcasăSportPretenții de Liga 1: Ioan Ovidiu Sabău, mult prea scump pentru...

Pretenții de Liga 1: Ioan Ovidiu Sabău, mult prea scump pentru Brașov!

Autor: Adi MARICA

l Varianta Sabău manager – antrenor la FC Brașov Steagu Renaște a picat din cauza pretențiilor financiare considerate exagerate
l „Fiecare e liber să decidă, dar nu cred că este vorba doar de partea financiară“, a spus fostul internațional

Ioan Ovidiu Sabău, o variantă agreată de primarul Brașovului pentru conducerea Asociației Fotbal Club Brașov Steagul Renaște a picat din cauza pretențiilor financiare considerate exagerate. Se pare că Sabău dorea să vină la Brașov ca manager – antrenor, împreună cu câțiva colaboratori, dar costurile totale era de nivelul unei echipe de Liga 1!

„Fiecare e liber să decidă“

Sabău susține că nu a mai primit niciun semn în ultimele zile de la Brașov, dar că nu este nicio problemă. „Este posibil orice. Pe mine nu m-au mai căutat de la Brașov în ultimele zile, dar nu e nicio problemă. Fiecare e liber să decidă, dar nu cred că este vorba doar de partea financiară. E vorba de investiții în infrastructură, condiții de performanță, cazare, alimentație, echipament…“, a spus Sabău pentru Monitorul Expres. Ultima echipă pe care Ioan Ovidiu Sabău a antrenat-o a fost ASA Târgu Mureș, în perioada octombrie 2013 – martie 2014. În cariera sa, „Moțul“ a mai antrenat ”U” Cluj, Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, Poli Timișoara, FCM Târgu Mureș și Rapid. Fostul mijlocaș al naționalei României a plecat în vara lui 2019 de la Universitatea Cluj unde a ocupat funcția de manager general, după ce s-a ratat promovarea în Liga 1.

Se caută manager. Variante de antrenor

Allen Coliban va avea o întâlnire cu reprezentanții CL în Asociația Fotbal Club Brașov Steagul Renaște, Sebastian Bădulescu și Ion Corbu, iar în cel mai scurt timp va fi numit un manager. „Ioan Ovidiu Sabău este o variantă, dar nu singura. Pentru un astfel de proiect avem nevoie de un management de un anumit calibru și care să prezinte și credibilitate’’, spunea Coliban săptămâna trecută. Pentru postul de antrenor deja se vehiculează câteva nume importante printre care Marius Măldărășanu, Ilie Stan sau Costel Enache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE