3.1 C
Braşov
AcasăSportPe repede înainte: Primul pas în instanță pentru „new FC Brașov“

Pe repede înainte: Primul pas în instanță pentru „new FC Brașov“

Autor: Adi MARICA

l Judecătoria Brașov a admis cererea de modificare a actelor constitutive ale Asociației Clubul Sportiv Scotch Club, care devine Asociația Fotbal Club Brașov Steagul Renaște

Autoritățile locale pun la care înființarea noului FC Brașov, care inițial se va numi FC Brașov Steagu Renaște și care va avea la temelie Asociația Clubul Sportiv Scotch Club. La finalul lunii mai, în cadrul unei ședințe de Consiliu Local, a fost votat proiectul de aderare a Municipiului Brașov, alături de Serviciul Public de Termoficare Brașov și Direcția de Administrare Infrastructură Brașov la Asociația Clubul Sportiv Scotch Club pentru noul FC Brașov. Propunerea a venit din partea consilierilor PNL și USR, iar primarul Allen Coliban a detaliat, în ședință, această asociere. „Este o soluție pe care o aplică și cei de la SCM Gloria Buzău, aceea de a prelua un club existent, de a schimba în totalitate forma asociației, denumirea și statutul pentru a ne încadra în termenele acordate de FRF. Actualii acționari renunță la toate drepturile și ies din asociație. Noii acționari vor fi Serviciul Termoficare, Direcția de Administrare Infrastructură Sportivă Brașov și Municipiul Brașov. Vom schimba denumirea în FC Brașov Steagul Renaște, acceptată de Ministerul Justiției, iar pe parcursul sezonului 2021-2022 vom putea schimba denumirea în FC Brașov“, spunea Coliban. Reprezentanții CL în Adunarea Generală a Asociației pentru Municipiul Brașov sunt Sebastian Bădulescu (PNL) și Ion Corbu (USR). Un alt reprezentant în Asociație va fi desemnat de primarul Brașovului. Serviciul Public de Termoficare Brașov și Direcția de Administrare Infrastructură Brașov urmează să-și desemneze reprezentanții în Asociație.

Au ieșit actele la Judecătorie

Judecătoria Brașov a admis, marți, cererea modificare a actelor constitutive ale Asociației Clubul Sportiv Scotch Club. „Tip soluție: Admite cererea
Soluția pe scurt: Admite cererea formulată de petenta ASOCIAŢIA CLUBUL SPORTIV SCOTCH CLUB, prin preşedinte Leurzeanu Vlad şi, în consecinţă: Dispune înscrierea în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor ţinut la Judecătoria Braşov, la poziţia 9/2019, a modificărilor aduse actelor constitutive asociaţiei prin Hotărârile Adunărilor Generale nr.2 şi nr.4 din 27.05.2021. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare cu partea petentă şi cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. Declaraţia de apel se va depune la Judecătoria Braşov. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 15.06.2021. Document: Încheiere finală camera consiliu    15.06.2021“, este decizia Judecătoriei Brașov.

„New FC Brașov“, pas cu pas

În cazul în care nu se va face apel la decizia Judecătoriei Brașov, săptămâna viitoare vor fi depuse actele la MTS pentru schimbarea CIS-ului. CL Brașov se va întruni, până la sfârșitul acestei luni, și se va putea vota bugetul pentru noul club, Asociația Fotbal Club Brașov Steagul Renaște. „Noul FC Brașov“ ar urma să preia locul echipei de seniori de la Corona Brașov în Liga 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE