3.1 C
Braşov
AcasăMagazinCe avere are Adrian Minune?

Ce avere are Adrian Minune?

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, așa că nu este de mirare faptul că acesta este invitat să cânte la tot felul de evenimente. El era cotat în 2019 în presă ca fiind unul dintre cei mai bogați maneliști, cu 15 vile, 13 mașini și multe alte terenuri chiar în jurul Bucureștiului. De asemenea, se zvonea că onorariul lui pleacă de la minim 6.000 de euro, dar artistul putea să strângă sume imense doar din dedicațiile pe care le dau persoanele la evenimente.
Mulți știu deja că interpretul de manele este extrem de preferat printre artiștii chemați la nunți, astfel că întrebarea „care este cea mai mare sumă strânsă la un singur eveniment“ a venit în mod normal în cadrul unui interviu TV. Răspunsul i-a lăsat mască pe mulți români ce nici măcar nu visează la atâția bani: „A fost în America, în 2002, 60.000 de dolari”, a spus manelistul.

Ce avere are Adrian Minune

Minune a avut grijă să investească orice ban primit la diferite petreceri pentru a se asigura că familia sa va avea parte de foarte multe proprietăți. Pe lângă faptul că a construit multe case în comuna Ștefănești de Jos, de unde provine, manelistul mai deține un cartier de vile, un complex de saloane de evenimente și un restaurant. Nu s-a oprit aici. Manelistul a cumpărat multe terenuri, așa că acum câțiva ani averea lui era estimată la 100 de milioane de euro. Întrebat despre averea sa, Adrian Minune nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre câți bani a strâns de-a lungul timpului, însă a explicat că a primit o sumă imensă din vânzarea unui singur teren. „La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii (…) Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da!”, a mai spus Adrian Minune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE