11.1 C
Braşov
AcasăSportPariul Regelui: Îi relansează Gică Hagi cariera lui Vlad Mihalcea?

Pariul Regelui: Îi relansează Gică Hagi cariera lui Vlad Mihalcea?

Autor: Adi MARICA

l Recunoscut ca un antrenor care relansează jucători, Regele crede că Mihalcea poate fi readus în prim planul fotbalului românesc

La doar 22 de ani, cariera lui Vlad Mihalcea, mijlocașul brașovean care, în urmă cu câțiva ani, era considerat o mare speranță a fotbalului românesc, a ajuns într-un moment de răscruce.
În 2015, Mihalcea ajungea de la FC Brașov la FCSB, iar Gigi Becali îi fixa o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. „Mihalcea are personalitate, tupeu, asta trebuie să ne bucure. Sunt calități pe care foarte puțini le au. Va rămâne în lotul echipei mari, depinde doar de el cum va continua. Avem şi noi un rol mic, în funcție de cum îl vom crește, cum îl vom înțelege. Trebuie să-și dea seama că e la Steaua şi va fi foarte dificil să joace în primul 11”, spunea Mirel Rădoi, în iunie 2015. Plecarea lui Rădoi de la FCSB a dus și la declinul brașoveanului. Împrumutat de FCSB la ACS Poli Timișoara și apoi la Academica Clinceni, Mihalcea a fost cedat definitiv la Voluntari. În ultimii ani, brașoveanul a jucat prin Liga a 2-a la U Cluj și Aerostar Bacău.


Telefonul lui Hagi

Ajuns la 22 de ani, Vlad Mihalcea primește acum o șansă nesperată din partea lui Gică Hagi. Un telefon primit chiar de la Hagi l-a convins pe talentatul mijlocaș brașovean că este momentul să confirme. Mihalcea se pregătește cu Viitorul și, dacă va confirma încrederea lui Hagi, acesta va face parte din lotul pentru cantonamentul din Poiana Brașov.

Poenaru: „Problema lui este inconstanţa!“

Fostul antrenor al lui Mihalcea de la Academica Clinceni, Ilie Poenaru, explica în urmă cu doi ani ce îi lipsește lui Mihalcea să ajungă un fotbalist de top. „Vlad Mihalcea face parte dintr-o categorie de fotbalişti cum tot mai rar vedem prin fotbalul românesc. Problema lui principală este inconstanţa! El trebuie să înţeleagă nişte lucruri . Sper să realizeze ce talent are. Dar, pentru asta trebuie să-şi dorească mult mai mult, pentru că are nişte calităţi extraordinare”, declara Ilie Poenaru, antrenorul Academicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE