11.1 C
Braşov
AcasăCititori(P) Ponturile pentru pariuri sunt bune?

(P) Ponturile pentru pariuri sunt bune?

De o bună perioadă de timp, comunitatea pariurilor sportive s-a extins foarte mult, astfel că în prezent există zeci, poate chiar sute de grupuri, pagini, canale de comunicare, grupuri de Telegram unde poţi să iei legătura cu mai mulţi tipsteri profesionişi ce îţi pot oferi ponturi pentru pariuri. Ei bine, întrebarea care se pune în acest moment este următoarea: sunt bune de ceva ponturile pentru pariurile sportive oferite de către aceşti tipsteri? Rămâi aici, iar răspunsul la întrebarea va veni în continuarea articolului.

Cum se oferă aceste ponturi?

După cum deja am spus, aceste ponturi de tip pontul zilei se oferă de către tipsteri profesionişti, ce face acest lucru de o bună perioadă de timp, şi de ce nu, au început să vadă lumea pariurilor sportive ca pe o afacere, ca pe o investiţie din care pot trăi pe termen scurt şi mediu.

Aceste ponturi oferite de către tipsteri sunt deseori oferite în cadrul pariurilor “live”, astfel că este mai mult decât necesar să deţii un cont online la una din casele de pariuri ce activează pe teritoriul ţării noastre. Pentru a face acest lucru, poţi consulta o listă cu toate casele de pariuri de la noi din ţară, acolo regăsind termenii şi condiţiile, detalii despre licenţa de la ONJN, dar şi, cel mai important, bonusul pe care casele de pariuri îl pun la dispoziţie noilor săi clienţi. Însă, să revenim la ce contează cel mai mult, şi anume ponturile.

Pentru aceste ponturi, tipsterii studiază mai multe meciuri ce fie urmează să se dispute în scurt timp, fie se dispută deja. În funcţie de analiza acestora, îţi poate fi oferit pontul. Trebuie să ştii că în majoritatea acestor ponturi, este vorba atât de o analiză bine structurată dar şi de puţin noroc, pentru că în lumea pariurilor sportive, norocul este mai mult decât necesar.

Un alt lucru pe care trebuie să îl reţii este acela că niciodată nu îţi va fi oferit un pont “solist”, ori un pont cu o cotă nebună, de 5, 7, sau, mai mult, ponturi cu cotă peste 15. Marea majoritatea a acestor ponturi sunt oferite pentru “goluri”, iar cotele nu sunt prea mari, vorbind în special de o cotă de maxim 2.00 – 2.50 pentru un pont.

Sunt bune de ceva aceste ponturi?

Aşa cum am specificat şi mai sus, cele mai multe astfel de ponturi se oferă pentru evenimente ce se dispută deja, evenimente live, sau pentru evenimente ce urmează să se dispute în foarte scurt timp. Aceste evenimente sunt bine studiate de către tipsterii profesionişti, care, în funcţie de primele minute ale meciului, aleg să ofere sau nu pontul, în funcţie de nivelul de credibilitate pe care acel eveniment îl oferă.

Ei bine, da, aceste ponturi pot fi mai mult decât benefice pentru pariorii aflaţi la început de drum, pariorii ce nu ştiu prea bine să parieze, pariorii ce au o perioadă mai proastă şi nu mai înregistrează deloc bilete “verzi”.

Aşadar, poţi ţine cont fără probleme de aceste ponturi oferite, însă, în timp încearcă să îţi creezi o strategie proprie de pariere, pentru că doar aşa vei putea să reuşeşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE