11.1 C
Braşov
AcasăCititori(P) De ce sa alegi oferta 888 pentru pariuri?

(P) De ce sa alegi oferta 888 pentru pariuri?

888Sport este una din cele mai interesante şi mai cunoscte agenţii online de pariuri sportive de la noi din ţară, iar în cadrul acestui articol vei regăsi mai multe motive pentru care merită să alegi oferta acestor de pariuri sportive.

Vom vorbi despre mai mulţi factori ce pot face din 888Sport o variantă foarte bună pentru împătimiţii pariurilor sportive, iar, cu siguranţă că la finalul articolului vei rezona cu sfaturile obținute cu ajutorul 888sport pareri.

888Sport – Interfaţă prietenoasă

Primul lucru pe care îl remarcăm atunci când accesăm website-ul agenţiei de pariuri sportive 888Sport este interfaţa. Putem spune că este aproape identică cu interfaţa pe care o pune la dispoziţie operatorul Unibet, însă, cea de la 888Sport vine într-o altă combinaţie de culori, aici având portocaliu, în timp ce la Unibet se remarca verde.

Putem spune şi despre oferta de pariere că este aproape identică, deşi există mici diferenţe, la fel şi din punct de vedere al cotelor. Evident, acest lucru nu poate decât să ne bucure, deoarece atunci când aducem în discuţie Unibet, aducem în discuţie seriozitatea. Totodată, Unibet este una dintre cele mai bune case de pariuri online de la noi din ţară, fiind totodată şi o casă de pariuri foarte apreciată.

De altfel, această interfaţă are şi unele probleme la niveul optimizării, probleme pe care cei de la Unibet au reuşit să le rezolve în timp, însă cei de la 888Sport încă se luptă cu ele.

În cazul în care deţii un calculator sau un telefon ce face parte din ultima generaţie, aceste mici probleme nu te vor afecta aproape deloc, însă dacă PC-ul sau telefonul tău mobil nu este prea performant, ei bine, te vei trezi cu câteva încetiniri, sacadări, şi aşa mai departe.

888Sport s-a schimbat aproape complet

După cum spuneam încă de la începutul acestui articol, 888Sport este una din cele mai vechi case de pariuri de la noi din ţară, funcţionând chiar dinainte ca piaţa pariurilor sportive de la noi din ţară să fie reglementată şi schimbată de către Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc. Însă, la acea perioadă, 888 nu reuşea să ofere cine ştie ce, mai ales pentru piaţa din România.

La acea vreme website-ul nu era disponibil în limba noastră, iar pariorii erau nevoiţi să joace în euro sau în dolari. Din fericire, acum aceste probleme s-au rezolvat, şi nu poate să reprezinte decât un plus pentru cei de la 888.

Totodată, dacă în trecut te-ai jucat la aceştia însă nu ţi-ai mai accesat contul după data de 1.09.2016, poţi să fii sigur că acesta ţi-a fost închis. Din fericire, îţi vei putea deschide un altul, cu exact aceleaşi date personale, fără să fie vreo problemă. Vei fi nevoit să schimbi doar numele de utilizator.

Aşadar, în concluzie, putem spune că 888Sport poate să reprezinte o variantă mai mult decât interesantă, punând la dispoziţie cote foarte bune, o ofertă de pariere destul de bogată dar şi o aplicaţie mai mult decât performantă pentru dispozitivele mobile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE