-1.7 C
Braşov
AcasăCititoriSfat Expres: O grădină specială cu pietre și flori

Sfat Expres: O grădină specială cu pietre și flori

Vreți să aveți o grădină deosebită sau o curte cochetă și originală? Piatra poate aduce un plus de textura, accente și contraste elegante unui spațiu verde. Poate delimita mici suprafețe sub forma unor borduri captivante sau poate intra în cârdășie cu mici farame de natură pentru un peisaj cu totul original, plin de savoare. Iată câteva idei care să facă din curtea casei un loc cu totul special, conform casepractice.ro.

Cele mai frumoase aranjamente

Piatra ajută cel mai bine să împărțiți grădina în diferite zone, fiecare cu un specific al său. Pe lângă rolul estetic, piatră ține și piept buruienilor, impiedicându-le să avanseze peste răsadurile de flori. Un loc doar pentru voi în care să va relaxați la maximum. Piatra vine în formă simplă a unei borduri duble mărginită de răsaduri de flori, dar și într-una mai sofisticată, în pardoseală acestei terase mici, dar foarte elegantă.

Frumusețea unei grădini înălțate

O grădina înălțată și zidită în piatră naturală pe una din margini. Pare o adevărată cazemată naturală în care florile de diferite culori și forme și-au găsit refugiul și încânta acum privirea în voie.

Terasă mărginită de un rând de piatră naturală

Din nou o terasă mărginită de un rând de piatră naturală, susprapusa într-un mod simplu, dar de mare efect. Dedesubt, avem un altfel de „cazemată” a naturii în care avem un al doilea zid de apărare, un gard din lemn alb, care vine că un nou strat în această imagine bogată.

Oaze de verdeață și culoare

Creați mici oaze de verdeață și culoare în grădina voastră care să fie precum niște focare vizuale, delimitate de piatră, dar conținând și diferite accesorii din piatră: amfore, fântâni de grădina și alte ghivece deosebite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE