4.2 C
Braşov
AcasăSportCampionatul Național de seniori și tineret (U23) la atletism: Medalii pentru atleții...

Campionatul Național de seniori și tineret (U23) la atletism: Medalii pentru atleții brașoveni

l Adina Elena Cîrciogel s-a clasat pe locul 3 în proba de 400 m
l Raul Pruteanu a obținut medalia de bronz la săritura în lungime la categoria tineret

Adina Elena Cîrciogel, de la CS Ţara Bârsei 2011 Braşov, s-a clasat pe locul 3 (la seniori) și locul 1 (la tineret, primul ei titlu), în proba de 400 m  din finala Campionatului Naţional de atletism, competiție care a avut loc vineri și sâmbătă pe Cluj Arena din Cluj-Napoca. Sportiva brașoveancă a obținut timpul de 55.26 secunde la proba de 400 metri, fiind foarte aproape de îndeplinirea baremului pentru calificarea la Campionatul European din acest an. „Adina a făcut o cursă bună, sunt mulțumit de evoluția ei și îmi doresc ca la Campionatul Balcanic de Seniori să reușească sa facă baremul pentru partea la Campionatul European“, a declarat antrenorul Horațiu Calfa. Primele două locuiri în proba de 400 m au fost ocupate de Sanda Belgyan (CSU Cluj-Napoca) 53.67 și Elena Mirela Lavric (CSM Vaslui) 55.07.

Raul Pruteanu, bronz la săritura în lungime

La Naționalele de atletism de la Cluj Napoca au participat și juniorii brașoveni, Emma Zach J2 și Constantin Raul Pruteanu J1, ambii sportivi legitimați la LPS Brașov unde sunt antrenați de Georgeta Nazarie. Raul Pruteanu a obținut medalia de bronz la categoria tineret și locul 6 la general la săritura lungime cu 7.06.

Emma Zach, record personal la 400m

Emma Zach s-a clasat pe locul 5 la tineret și 8 la general în proba de 400 m cu record personal 57,46. În proba de 200m, Emma s-a clasat pe locul 5, la general, cu timpul de 25.53. Cei doi sportivi brașoveni vor participa la Campionatele Balcanice de juniori, care vor avea loc la Istanbul în perioada 12-13 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE