-0.3 C
Braşov
AcasăCititoriIstoria Loto Italia Keno - Unde a apărut și cum a devenit...

Istoria Loto Italia Keno – Unde a apărut și cum a devenit populară?

Loteriile sunt un joc de cazino tot mai popular, în mod special cele internaționale, care pot fi jucate online. Una dintre cele mai căutate este Loto Italia Keno, care în ziua de astăzi este disponibilă la mai mulți operatori licențiați, inclusiv în România.

Află cum a apărut loteria italiană Keno și cum de a devenit atât de cunoscută, dar și la ce cazinouri virtuali o poți încerca.

Date istorice despre Loto Keno

Din punct de vedere al originii lingvistice, cuvântul “keno” are rădăcini în limba franceză sau latină. Cu toate acestea, originial, Keno a apărut în China acum sute de ani și, conform legendelor, se spune că acest joc tip loterie a ajutat la salvarea unui antic oraș în timpul războiului.

Există păreri conform cărora cu ajutorul câștigurilor obținute din acest joc, au putut să fie terminate mai multe lucrări reprezentative ale Chinei, precum Marele Zid. În era modernă, a fost de neconceput ca o instituție publică sau un edificiu să aibă în spate suport financiar din partea jocurilor de noroc, mai ales din partea unei loterii.

Concepția a fost schimbată spre sfârșitul secololui 19, un motiv fiind faptul că jocul a fost practicat și transmis inclusiv peste granițe, în Statele Unite. Până în anul 1866, acesta devenise un joc popular în Texas, numele fiindu-i schimbat din denumirea originală în cea cunoscută astăzi în toată lumea, Keno. Deși gambling-ul a avut parte de o acceptare generală, nu există o documentare asupra loteriilor din China înainte de 1847 pentru a știi mai multe detalii concrete despre actuala formă a loto Keno.

Loto Italia Keno

Istoria acestui joc a luat naștere acum sute de ani în China, unele zvonuri spunând că ar avea chiar mii de ani. Însă, în Italia, povestea este puțin diferită. În aproximativ anul 1530, în Florența, a apărut un joc de noroc asemănător cu Keno, care a fost numit “La Lotto de Firenze”. El a fost îmbunătățit de-a lungul anilor, iar în 1870 a fost considerat cea mai populară loterie italiană, păstrându-și statutul și forma până în ziua de astăzi.

Denumirea sa completă este “Italia Keno 10E (20/90)”, însă cel mai des este cunoscută ca “Loto Italia Keno”. Ea presupune extragerea a 20 de numere dintr-o mulțime de 90. În mediul online aceasta are loc în fiecare zi, extragerile fiind făcute din 5 în 5 minute. Această caracteristică este utilă pentru jucătorii care vor să aplice anumite sisteme sau strategii și nu doresc să aștepte zile sau săptămâni pentru a depune mai multe tichete, pentru extrageri diferite.

Ai grijă să nu te lași “dus de val” și să îți menții un joc responsabil. Investițiile pe care le faci ar fi bine să fie făcute în raport cu salariul tău. Respectă-ți prioritățile financiare și joacă moderat. Pentru a-ți organiza bugetul mai bine, ia în considerare inclusiv aplicarea unor tehnici de joc, precum Martingale sau Fibonacci, dar doar după ce ai stabilit suma maximă pe care o poți folosi la gambling pe luna / săptămâna în curs.

La ce cazinouri din România poți juca Loto Italia Keno?

Mediul online românesc este plin de oportunități de câștig, inclusiv când este vorba de loterii. Loto Italia Keno este foarte populară și în România, motiv pentru care tot mai multe cazinouri au inclus-o în ofertă, precum Netbet, Fortuna, Casa Pariurilor sau Superbet. Joacă mereu doar la operatori licențiați, care au platforme stabile și sigure, care îți oferă un pachet de bun venit substanțial și care au în ofertă jocurile de noroc pe care le îndrăgești.

Dacă vrei ca experiența să fie și mai palpitantă, ține cont dacă agenția oferă extragerile live, adică în timp real, așa cum face Netbet. Astfel, te vei putea bucura de o reprezentare grafică a evenimentului care are loc în Italia și vei afla rezultatele imediat, fără să mai aștepți să se actualizeze sistemul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE