-0.3 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Gogoșari umpluți cu vinete

Ingrediente: 10 de gogoșari mari, 5 vinete mijlocii, 1 kg de roșii, o căpățnă de usturoi, un sfert de litru de ulei, 1 lingură de miere, câteva foi de dafin, sare, piper.
Preparare: Gogoșarii se spală și se opăresc întregi timp de un minut. Abia apoi li se taie capacul, se curăță de semințe și se pun la scurs pe o tavă. Vinetele se curăță și se taie felii rotunde, groase de 1 cm, care se prăjesc în ulei și se lasă să se scurgă pe o planșetă. Când s-au răcit, feliile de vinete se împănează cu usturoi și se umplu cu ele gogoșarii. Roșiile se curăță de pieliță, se toacă și se călesc ușor în restul de ulei. În sosul format se adaugă restul ingredientelor. Gogoșarii se pun în borcane, iar deasupra se pune sosul de roșii. Se sigilează și se fierb la bain-marie pentru 30 de minute.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 25 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE