8 C
Braşov
AcasăSportFără echipe în fazele superioare: Brașovul, final de drum în Liga Elitelor

Fără echipe în fazele superioare: Brașovul, final de drum în Liga Elitelor

Autor: Adi MARICA

l Sezonul regulat din Liga Elitelor s-a încheiat
l Echipele brașovene nu au reușit să pătrundă în fazele superioare

În weekendul trecut s-au disputat confruntările ultimei etape din sezonul regulat al campionatelor Ligii Elitelor U19, U17 și U16. ACS Kids Tâmpa Brașov a participat la toate cele trei categorii de vârstă. La U 19, ACS Kids Tâmpa s-a clasat pe locul 11 din 12 echipe, iar la U 17, brașovenii au terminat pe locul 10 din 12 echipe. La U 16, Brașovul a avut două echipe, ACS Kids Tâmpa și ACS SR Brașov, ambele repartizate în Seria a 2-a alături de Petrolul, Sepsi OSK, LPS Buzău și CSM Focșani. Petrolul a câștigat seria și va merge mai departe, iar echipele brașovene au terminat grupa pe 2 (ACS Kids Tâmpa ) și 3 ( ACS SR Brașov).

„Am sacrificat sezonul în Liga Elitelor“

Nicolae Văduva, directorul tehnic al celor de la ACS Kids Tâmpa, explică sezonul modest din Liga Elitelor. „Am sacrificat acest sezon din Liga Elitelor pentru a le da o șansă copiilor talentați să joace la seniori în Liga a 3-a. Am jucat în Liga Elitelor cu jucători mai mici cu un și chiar doi, atât la U 19 cât și la U17“, a spus Văduva.

Brașovul, deficitar la infrastructură

Oficialul echipei brașovene consideră că pentru a conta cu adevărat în Liga Elitelor, Brașovul trebuie să investească masiv în infrastructură. „Marea problemă a Brașovului fotbalistic este infrastructura. Apoi, ai nevoie și de șansă și noroc pentru a ajunge în fazele superioare. În sezonul viitor vom pune accent și pe rezultatele din Liga Elitelor“, a încheiat Nicu Văduva.

Lucia Ghioc: „O luăm de la capăt“

Lucia Ghioc a tras concluziile la finalul meciurilor din grupă, în care ACS SR Brașov – U 16 a terminat pe locul 3. „ Am încheiat această competiție cu o participare mai mult decât onorabilă. Păcat că nu ne-am calificat la turneul final, dar o luăm de la capăt, ne vom antrena mai mult și sezonul următor suntem convinși că rezultatele vor fi altele, mult mai bune!”, a declarat Lucia Ghioc. Concluzia este trasă tot de cunoscută antrenoare brașoveancă: „Nu de jucători talentați duce lipsă Brașovul, ci de terenuri de antrenamente“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE