-0.3 C
Braşov
AcasăMagazinE un om rău, urât: Ce operație și-a mai făcut Daniela Crudu?

E un om rău, urât: Ce operație și-a mai făcut Daniela Crudu?

l „Am stat două săptămâni fără alcool și sex”

Daniela Crudu (31 de ani) a intrat iar în reparații capitale! Pe pandemie, bruneta a mai bifat o operație estetică. Cruduța a intervenit, de această dată, în zona coapselor unde a suferit o liposucție, mai precis și-a îndepărtat un surplus de grăsime inestetic. “Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fără alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămânâ de la operație și se mai văd încă vânătăile”, a declarat Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”. Daniela Crudu este una dintre vedetele dependente de operațiile estetice. „Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac”, a mai spus Daniela Crudu.


Nu știa ca sunt așa de cunoscută

Daniela Crudu a mai vorbit și despre momentul în care, în urmă cu un an, a fost bătută de fostul său iubit. Fosta asistentă TV a mărturisit că bărbatul nu știa că este atât de celebră și a rămas puțin uimit atunci când a văzut câtă lume o cunoaște pe brunetă. Mai mult, bărbatul a fost scos din minți de un gest făcut de alți indivizi, la adresa Danielei Crudu: aflați într-un club, aceștia au venit la brunetă și i-au oferit o sticlă de șampanie, iar potrivit spuselor vedetei, de aici a pornit scandalul.
„Asta l-a speriat (n.r. – când a văzut câtă lume o cunoaște). Am fost la ski, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis: „ce se întâmplă aici? ești cunoscută în zona asta”. I-am zis că da. După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo. El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club aici împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul” a spus Daniela Crudu

„E un om rău, urât”

Din cauza episodului șocant prin care a trecut, Daniela Crudu susține că nu mai vrea să-l vadă niciodată pe bărbatul care i-a făcut rău.
„De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat. Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu. Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță”, a adăugat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE