11.1 C
Braşov
AcasăSportBrașoveanca Emma Zach (16 ani), locul doi în proba de 200...

Brașoveanca Emma Zach (16 ani), locul doi în proba de 200 m la Naționalele de atletism seniori!

Autor: Adi MARICA

Brașoveanca Emma Zach (16 ani) s-a clasat pe locul doi în proba de 200 m în prima etapă a Campionatului Naţional de atletism pentru seniori, competiție care a avut la finalul săptămânii trecute pe Stadionul ”Nicolae Dobrin’’ din Piteşti. Proba a fost câștigată de marea favorită, Marina Andreea Baboi, de la SCM Gloria Buzău, cu timpul de 24.13.Emma Zach (LPS Braşov) s-a clasat pe doi cu timpul de 24.94, iar podiumul a fost completat de
Rebeca Daria Ciocan (CSM Galaţi) cu timpul de 25.00.


„Rezultat fabulos“

Emma Zach a început să practice atletismul în 2011 la LPS Brașov sub îndrumarea antrenoarei Georgeta Nazarie. „Este un rezultat fabulos obținut de la Emma la Pitești“, a spus antrenoarea Georgeta Nazarie. Tot la Pitești, brașoveanul Raul Pruteanu (17 ani) de la LPS Brașov, revenit după o accidentare, s-a clasat pe locul 5 la săritura în lungime cu 7.00 m. O altă sportivă de la LPS Brașov, Diana Cozma (16 ani) s-a clasat pe locul 3 în proba de 2000 m obstacole la juniori 2.Se antrenează prin parcuri!

Toate aceste performanțe ale tinerilor sportivi brașoveni au fost obținute în condiții inumane de pregătire. „Acești sportivi se antrenează prin parcuri! Sper să găsim înțelegere și să ne putem antrena la baza sportivă din Poiana Brașov“, trage un semnal de alarmă antrenoarea Georgeta Nazarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE