8 C
Braşov
AcasăSportBaraj, Liga 3: Meciul sezonului pentru ACSM Codlea / ACS Kids...

Baraj, Liga 3: Meciul sezonului pentru ACSM Codlea / ACS Kids Tâmpa, duel pe ICIM cu AFC Băbeni

Autor: Adi MARICA

l Elevii lui Ciprian Ursu vor juca returul barajului de promovare în Liga a 3-a cu Concordia Chiajna 2
l Kids Tâmpa se va duela cu AFC Băbeni pentru un loc în Liga a 3-a

ACSM Codlea, campioana Ligii a 4-a Brașov, va juca duminică, pe teren propriu, manșa retir a barajului de promovare în Liga a 3-a cu Concordia Chiajna 2. Este meciul sezonului pentru elevii lui Ciprian Ursu.

„În fotbal este posibil orice“

Deși în manșa tur ilfovenii s-au impus cu 3-1, cei de la Codlea încă mai speră la promovare. „În primul rând sper să nu primim gol. Vom face tot posibilul să câștigăm și să obținem promovarea. În fotbal este posibil orice. Dacă vom juca cel puțin la fel de bine ca la Chiajna, eu sunt convins că se poate. Este clar că avem nevoie și de șansă, important este să luptăm până la capăt“, a spus Ciprina Ursu, antrenorul lui ACSM Codlea. Meciul retur al barajului pentru Liga a 3-a dintre ACSM Codlea și Concordia Chiajna 2 este programat duminică, de la ora 17.30 pe stadionul Măgura din Codlea.

Kids Tâmpa, favorită certă cu AFC Băbeni

ACS Kids Tâmpa va juca duminică, pe ICIM, cu AFC Băbeni (Vâlcea) în manșa retur a barajului pentru menținerea în Liga a 3-a. Având avantajul meciului tur câștigat cu 4-3, brașovenii pornesc cu priam șansă.
„Trebuie să avem grijă, să abordăm foarte atent acest meci. Avem un avantaj, într-adevăr, dar este vorba doar de un gol. Din punctul nostru de vedere, avem motive să spunem că merităm să ne adjudecăm și returul, dar trebuie să o și arătăm pe teren. S-a văzut și în alte meciuri din acest sezon, ne-a lipsit constanța. Trebuie să fim concentrați, de la primul până la ultimul, să arătăm ca o echipă și să rămânem în Liga a 3-a”, a precizat Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii „urșilor”. ACS Kids Tâmpa a încheiat primul său sezon de Liga a 3-a pe locul al zecelea în Seria a 5-a, cu 9 puncte, iar AFC Băbeni a câștigat Liga 4 din Vâlcea. Meciul retur dintre ACS Kids Tâmpa și AFC Băbeni este programat duminică, de la ora 17.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE