11.1 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Crumpe pe plec (rețetă bănățeană)

Pentru a prepara Crum-pe pe plec, cureți cartofii și-i tai în felii subțiri și rotunde. Se vor da și câteva cepe pe răzătoare, și-acestea, împreună cu cartofii, se vor pune în tava unsă cu puțin ulei. În aceeași tavă își mai află locul slănina afumată, crestată de câteva ori, și cârnații afumați. Se dă totul la cuptor și se lasă acolo, să se frigă (ori să se coacă), fără însă a amesteca. Dacă vreți să fie ca pe placul bănățeanului, atunci veți aduce la masă mâncarea asta cu un compot mai acrișor.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 14 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE