-1.7 C
Braşov
AcasăMagazinDan Bittman, anunț surpriză: a decis să se vaccineze

Dan Bittman, anunț surpriză: a decis să se vaccineze

După 1 an de pandemie în România, Dan Bittman a făcut un anunț surpriză: a decis să se vaccineze. Dar nu va opta pentru noua tehnologie care a ieșit pe piață în ultimul an, din lipsă de încredere. Aflați mai jos ce marcă de vaccin își dorește solistul trupei Holograf.

Dan Bittman, anunț surpriză: a decis să se vaccineze

Cântărețul, care în ultimul an a avut doar 2 sau 3 concerte și s-a declarat la un pas de faliment, a decis să se inoculeze. Dan Bittman își dorește să se vaccineze cu serurile tradiționale, preferând vaccinul Johnson & Johnson. Mai mult decât atât, artistul s-a arătat interesat și de vaccinul AstraZeneca , produsul care a speriat mulți români. În cadrul unei emisiuni de sâmbătă seară Dan Bittman, cunoscut „contestatar” al restricțiilor luate în toată lumea pentru prevenirea răspândirii virusului, a șocat audiența cu declarația lui pro-vaccinare. Artistul a mărturisit că el își dorește vaccinarea anti-covid-19, dar cu un ser ce folosește o tehnologie tradițională.
„După un an de zile şi toate măsurile luate, suntem în aceeaşi situaţie iar poporul a fost foarte obedient. A respectat măsurile impuse şi, cu toate acestea, suntem într-o situaţie gravă. Respect legea şi am respectat-o în tot acest an ”, a spus Dan Bittman în cadrul emisiunii TV.

Înainte de vaccin iei o săptămână anticoagulant și esti OK

Artistul a mărturisit că nu este deloc încântat de noua tehnologie apărută în lumea vaccinurilor. El susține că dorește să se vaccineze cu varianta produsă prin metode tradiționale. Decizia lui este bazată pe lipsa studiilor îndelungate asupra ARN mesager, dar nu a precizat că nici vaccinurile ”tradiționale” nu au fost testate îndelung pentru noul Coronavirus.
„Nu m-am vaccinat, dar mă voi vaccina. Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN Mesager ca Pfizer sau Moderna, de asta aștept pe cel de la Johnson & Johnson. Dar, uite, că să nu zică lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu știu de ce nu se explică lunii care e speriată de tromboze că dacă iei cu o săptămâna înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc iar lumea e speriată“,a comentat Dan Bittman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE