11.6 C
Braşov
AcasăSportOficial: Lena Brebeanu revine la ACS Transilvania Brașov

Oficial: Lena Brebeanu revine la ACS Transilvania Brașov

l După doi ani în care a condus secția de handbal de la Kids Tâmpa, Lena Brebeanu s-a întors la ACS Transilvania

Lena Brebeanu, un nume mare al handbalului brașovean, are parte de o nouă provocare. După ce în ultimii doi ani a condus secția de handbal de la ACS Kids Tâmpa Brașov, Lena Brebeanu s-a întors la ACS Transilvania Brașov unde a mai activat în perioada 2016-2019. „Colectivul tehnic al secției de handbal de la ACS Transilvania Brașov se îmbogățește cu una dintre cele mai experimentate antrenoare de copii și juniori din țară. Lena Brebeanu, un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare, revine la gruparea brașoveană, după ce în urmă cu câțiva ani a mai activat în roșu și negru, contribuind la rezultatele foarte bune ale echipelor Transilvaniei“, precizează clubul Transilvania Brașov.

„Revin motivată“

Lena Brebeanu revine extrem de motivată la Transilvania Brașov. „Revin cu drag într-un loc în care am lucrat cu plăcere, tot ca director tehnic. Am decis, alături de conducerea clubului și de colectivul de antrenori al secției, că putem face treabă bună și pornim la drum cu aceeași dorință care ne-a purtat către succes și în trecut. De altfel, mă despărțisem în condiții foarte bune de ACS Transilvania, doar că pe atunci activam și ca director al Centrului Național de Excelență de la Brașov și nu am mai putut merge în paralel. Revin motivată, alături de colegi, să muncim pentru aceleași rezultate bune!”, a precizat Lena Brebeanu. „Împărtășim o mare bucurie că doamna Lena Brebeanu ni se alătură. Mai ales că dânsa a mai lucrat la Transilvania și în trecut, iar dacă s-a ivit din nou această posibilitate, avem încredere că rezultatele nu vor întârzia să apară”, a precizat și prof. dr. Răzvan Enoiu, președinte onorific al ACS Transilvania Brașov.

35 de ani de antrenorat în handbal

Lena Brebeanu și-a început cariera de antrenoare în urmă cu 35 de ani, în 1986. Prin mâinile sale au trecut numeroase handbaliste de valoare, iar dintre numele oferite handbalului de Lena Brebeanu le amintim pe Paula Ungureanu, Andra Andrei, Simona Vintilă sau Alina Petrache.A înființat primul club privat din România (Golden Kids, în 2001), iar din bogata experiență a carierei sale fac parte, de la debutul de care a avut parte chiar la senioare (Iason Brașov), la loturile naționale juvenile (generația 1998-1999), la primul titlu la junioare al Coronei Brașov (2012), la lotul național de handball beach (participări la Campionatul European în 2017 și la Campionatul Mondial în 2018), până la numeroasele generații de junioare din care au crescut handbaliste talentate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE