6.2 C
Braşov
AcasăSportACS SR Brașov - Corona Brașov: Derbi de Brașov, episodul doi...

ACS SR Brașov – Corona Brașov: Derbi de Brașov, episodul doi pe Tineretului

Autor: Adi MARICA

l ACS SR Brașov – Corona (sâmbătă, 4:00) est cel mai tare meci al etapei cu numărul 17 din C5
l „Nu este un joc decisiv, nu trebuie să avem nici o presiune“, spune Liviu Nicolae
l „Vom intra să jucăm şi să ne facem treaba cum știm mai bine“, a spus Călin Moldovan

După aproape 6 luni, ACS SR Brașov și Corona Brașov se vor duela din nou pe Tineretului. Meciul din turul campionatului, disputat la începutul lunii noiembrie 2020, a fost unul încrâncenat, iar câștig de cauză a avut echipa antrenată de Călin Moldovan cu 2-1 . Iulian Drăgoi a reușit atunci o dublă, iar Cenk Firat a marcat golul stegarilor. Între timp, Corona s-a desprins în fruntea clasamentului și a obținut de câteva runde calificarea de primul loc în această serie la barajul de promovare. Cei de la ACS SR Brașov au avut evoluții oscilante în acest sezon de primăvară , dar victoria din runda trecută de la Blejoi a făcut ca echipa antrenată de Liviu Nicolae să revină pe locul doi poziție care asigură, de asemenea, calificarea la baraj. Victoria de la Blejoi le-a dat o injecție de moral elevilor lui Liviu Nicolae înaintea derbiului cu Corona.

„Nu trebuie să avem nici o presiune“

Antrenorul Liviu Nicolae spune că meciul cu Corona nu este unul decisiv, dar jucătorii săi își vor juca șansa și vor da totul pentru victorie. „Vom întâlni cea mai bună echipă din serie. Spun asta datorită cifrelor, a jucătorilor pe care îi au cei de la Corona şi, nu în ultimul rând, datorită bugetului de care dispune această formație. Noi venim după un joc în care consumul a fost foarte mare. Dar rezultatul de la Blejoi ne dă o motivație mult mai mare de a reuși în demersul nostru de a duce echipa cât mai sus. Nu este un joc decisiv, nu trebuie să avem nici o presiune. Cunoaștem adversarul, chiar dacă am spus că întâlnim cea mai bună echipă din serie, știm că dacă vom face ce am pregătit în această săptămână vom avea șansa noastră. Până la urmă, în fotbal, pe teren, cei mici pot să îi învingă pe cei mai puternici”, a spus Liviu Nicolae, care nu va conta în acest meci pe Godri, suspendat.

„Nu avem alte orgolii decât acelea sportive“

De cealaltă parte, antrenorul Coronei, Călin Moldovan, spune că jucătorii săi vor aborda jocul serios și „vom intra pe teren să jucăm şi să ne facem treaba cum ştim mai bine“. „Chiar dacă noi nu mai avem miza punctelor pe care trebuie să le adunăm, asta nu înseamnă că nu respectăm competiția şi nu tratăm sau vom trata serios, fiecare meci pe care îl avem de jucat. La fel se va întâmpla și sâmbătă, vom intra să jucăm şi să ne facem treaba cum știm mai bine. Nu avem alte orgolii decât acelea sportive, de a construi și de a face performanță. Ne dorim, așa cum se știe, promovarea în liga a doua, şi din acest motiv vom munci la fel de serios în continuare”, a spus Moldovan, care nu va conta în acest joc pe serviciile lui Mutu, Voicu și Asztalos, toți cu probleme medicale. Meciul dintre ACS SR Brașov – Corona Brașov, contând pentru etapa a 17-a din C5, se va disputa sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul Tineretului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE