11.6 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Salată de icre de crap

Ingrediente: 2 linguri pline cu icre sărate de crap, 200 ml ulei, 1 linguriță zeamă de lămâie, 1 ceapă mică roșie
Preparare: Icrele se pun într-o sită și se spală cu apă rece de trei ori; Se scurg bine prin apăsare cu o lingură și se pun într-un bol; Se adaugă câteva picături de ulei și se mixează; Se adaugă zeama de lămâie și ulei puțin câte puțin, se mixează continuu, ca la maioneză; Compoziția va crește și va deveni untoasă; Se adaugă ceapa tăiată mărunt și se mai mixează un minut; Salata de icre se pune pe platou sau boluri mici, se decorează cu măsline, ceapă și verdeață.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 16 aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE