-4.3 C
Braşov
AcasăStiri BrasovMărturia bolnavului de COVID cu masca de oxigen care privea protestatarii

Mărturia bolnavului de COVID cu masca de oxigen care privea protestatarii

Autor: O.F.

Bolnavul de COVID-19, care respira cu masca de oxigen și privea de la geamul salonului de spital (Spitalul CFR Brașov) protestele anti-restricții – şi a cărui imagine a făcut înconjurul reţelelor sociale – a relatat la Digi24 ce a simțit când a auzit huiduielile manifestanților.

„Am stat o lună internat, dar lupta mea cu viaţa continuă încă un an de zile, am plămânii afectaţi. Cei care au protestat față de restricții sunt sigur că habar nu au ce e dincolo de geamurile și ușile unui spital COVID! Cine spune că oxigenul omoară nu știe ce vorbește. Pe ce aş vrea eu să pun accentul nu este atât de mult faptul că au fost oameni care au început să huiduie când au trecut pe lângă spital, să înceapă să aducă injurii medicilor, ne huiduiau pe noi ca pacienţi. Am ieşit la un moment dat, revoltat, făcând nişte gesturi mari, încercând să le arăt că sunt cu masca şi eu şi că de fapt oxigenul e cel care ne ţine în viaţă. M-am retras repede pentru că nu am făcut decât să-i instig şi mai tare la huiduieli şi să mă uit, să radiografiez situaţia din interior”, a declarat Sorin Toma, pentru sursa citată.

„Erau doamne (nota red. – asistente medicale și infirmiere) pe care niciodată, din păcate, nu le-am văzut la faţă, să le pot mulţumi când voi trece pe stradă pe lângă ele. Erau doamne împietrite care, după un an de zile în care au curs şiroaie de transpiraţie în cizmele lor, sunt îngrozite că din nou vine vara şi vor trebui să suporte acelaşi regim”, a menţionat el. După o lună de suferință în spital, bărbatul se află acum acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE