14.3 C
Braşov
AcasăCititori(P) Fii parte a paradisului unic: iată cele mai bune oferte de...

(P) Fii parte a paradisului unic: iată cele mai bune oferte de cazare în Delta Dunării!

Un peisaj unic pe continentul european, specii de animale și păsări pe care alții le văd doar în poze, mâncăruri delicioase pe bază de pește – iată doar câteva dintre motivele pentru care, atunci când te gândești la concediu, o cazare în Delta Dunării reprezintă o variantă de vis!

Iată câteva dintre hotelurile care oferă cele mai bune condiții, în acest adevărat paradis natural!

Hotel Wells – punctul de plecare pentru orice aventură

Printre multiplele variante de cazare Delta Dunarii, Hotel Wells, de 4 stele, reprezintă o bază de plecare ideală pentru a explora întreaga regiune. Pornind de aici, poți face excursii cu barca cu motor, schi nautic, plimbări cu tractorașul pentru copii sau excursii pentru privitul păsărilor minunate care trăiesc în acest colț de lume unic în Europa.

Hotelul oferă cazare în 13 camere cu două paturi, două camere duble matrimoniale și un doubling, adică două camere twin cu hol comun, dar băi separate. Fiecare dintre acestea este dotată cu mobilier din lemn și dispune de grup sanitar propriu, dotat cu uscător de păr, seif, aer condiționat, plase de țânțari, minibar, televizor, radio, telefon și acces la internet.

În restaurantul dotat cu un șemineu foarte plăcut se poate asculta muzică la pian, pentru o ambianță perfectă. De asemenea, poți lua masa pe terasă, cu vedere chiar spre Deltă. În plus, sunt disponibile un loc de joacă pentru copii, călărie pe ponei, precum și o mică plajă dotată cu șezlonguri. Sunt organizate inclusiv nopți cu foc de tabără și dans.

Sunrise Complex – pentru o experiență cât mai autentică

Sunrise Complex reprezintă varianta de cazare Delta Dunării care îți permite să te bucuri în cea mai mare măsură de specificul local. Există două tipuri de găzduire a turiștilor, unul dintre acestea fiind reprezentat de cele 10 bungalouri cu câte 4, 5 sau 7 camere, aflate într-un sat pescăresc. Ele păstrează linia arhitecturală tradițională, fiind învelite cu stuf și zugrăvite în alb și albastru, culorile etnicilor ruși lipoveni și ucrainieni.

Există, în același timp, și 28 de camere clasice de hotel, cu suprafețe cuprinse între 15 și 20 de metri pătrați. Fiecare dintre ele este dotată cu baie proprie, uscător de păr, aer condiționat, televizor, minibar, calorifere pentru perioadele reci, plase pentru țânțari pentru perioadele calde, telefon și internet wireless.

Lebăda Luxury Resort & SPA – singura locație de 5 stele din Deltă

Dacă vrei tot ce e mai bun,în mod clar aceasta este varianta de cazare în Delta Dunării pe care trebuie să o alegi cu toată încrederea, pentru o experiență memorabilă!
Lebăda Luxury Resort & SPA poate să găzduiască până la 400 de oaspeți simultan, în cele 140 de camere single, duble și apartamente. Fiecare dintre ele oferă atât o priveliște deosebită asupra acestui colț paradiziac de natură, cât și cele mai moderne dotări. Pe întreaga suprafață a complexului, beneficiezi de Wi-Fi gratuit.

Piscina semi-olimpică interioară cu apă sărată sau șezlongurile aflate în grădină îți permit să te relaxezi în cele mai bune condiții. Concomitent, ai și numeroase posibilități de mișcare: un teren de sport multifuncțional, dotat cu gazon sintetic și nocturnă, precum și un centru fitness dotat cu echipamente de ultimă generație.

Pentru a descoperi toate variantele de cazare în Delta Dunării, vizitează site-ul operatorului de turism Christian Tour! Cu siguranță vei găsi ceva care se potrivește întocmai gusturilor tale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE