14.3 C
Braşov
AcasăMagazin„Tanța“ rupe tăcerea despre Teo

„Tanța“ rupe tăcerea despre Teo

Colaborarea de aur dintre Nuami Dinescu (59 de ani) sau Tanța și Teo Trandafir, vreme de șapte ani, în cadrul emisiunii „Teo”, de la PRO TV, a făcut istorie în lumea televiziunii. Totuși, aparenta amiciție și schimbul amuzant de replici de pe micul ecran nu continuau și în spatele camerelor de luat de vederi. Dimpotrivă, cele două se evită acum. Întrebată de reporteri despre Teo Trandafir (acum la Kanal D), Nuami nu și-a putut ține în frâu resentimentele: „Nu mai avem nicio treabă una cu alta”, a spus ea, pe un ton rece.
Actrița Nuami Dinescu a cunoscut celebritatea la PRO TV, în emisiunea lui Teo Trandafir, unde o interpreta cu umor pe Tanța. Din păcate, popularul rol a venit la pachet și cu un mare ghinion, care avea să se spargă, exact ca în poveștile nemuritoare, după exact șapte ani, când, în sfârșit, Nuami și-a găsit un alt loc de muncă. Ea n-a evitat, să menționeze, în interviurile acordate, cât de greu i-a fost să scape de vechiul rol:
„Ştii când a început să fie greu? După ce s-a terminat emisiunea şi eu nu-mi mai găseam nimic de lucru, pentru că toată lumea mă asocia cu Tanţa. Pentru că Tanţa crescuse atât de mult, mă călărise 7-8 ani atât de mult, încât eu nu mai eram. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru că Tanţa stătea călare pe mine şi eu nu puteam să trăiesc de ea. A fost o perioadă în care nu mai suportam să mă strige lumea pe stradă Tanţa. Pentru că în momentul în care ataşezi nişte detalii – boneţica şi şorţul ăla – nu mai sunt eu şi pot spune orice măgărie, pentru că nu am zis-o eu, a zis-o Tanţa. Asta e şmecheria cu personajele. Aşa că greu de gestionat a fost atâta vreme cât nu mi-am mai găsit nimic de lucru”, povestește artista.
I-a mulțumit însă, lui Teo Trandafir, pentru ajutor: „Am învăţat multe lucruri de la ea, am făcut-o fără să-mi spună ea – am observat cum se purta cu echipa, ea era bună cu toată lumea. Noi nu ne-am certat niciodată, o singură dată am avut un diferend pe nişte date istorice, în rest nu ne-am contrat niciodată, poate şi pentru că eu nu mă cert cu nimeni niciodată”.
Iată însă că, deși așa se credea, Nuami și Teo nu legaseră o prietenie pe platourile de filmare. Întrebată de reporteri în ce relații este cu fosta ei colaboratoare de la PRO TV, actrița Nuami Dinescu a mărturisit că acel proiect e încheiat și că nu mai are rost să se întoarcă în timp:
„Nu mai avem nicio treabă una cu alta, nici nu îmi face plăcere să mai vorbesc despre subiectul acesta. Ea dacă nu vorbește despre mine, eu de ce să vorbesc despre ea? Eu de atunci am mai lucrat și lucrez la diverse proiecte de televiziune, nu am lucrat toată viața la acea emisiune” a declarat Nuami Dinescu. Dar, ea nu este la primul răspuns de acest fel. Actrița a avut astă vară o reacție cel puțin la fel de dură la adresa lui Teo pe contul personal:
„Am ajuns în câteva seri către zona de nord (n.r. a staţiunii Mamaia), unde s-au construit câteva imobile noi, mai făţoase, unde şi cele câteva restaurante sunt mai de lux. Am intrat într-o zi într-unul dintre ele, am băut ceva şi recunosc m-am simţit bine, deşi eram într-o gaşcă cu figuri iubite de public (Adelin Petrişor, Dan Helciug), nimeni nu s-a holbat la noi, nimeni nu m-a întrebat ce mai face Teo şi ce emisiune face, prilej cu care am realizat că pe unde mă duc lumea mă întreabă de ea – pe stradă, pe la cumpărături sau în emisiuni. Am observat, în schimb, că ea nu vorbeşte niciodată despre mine, în niciun interviu, în nicio discuţie, nu pomeneşte niciodată numele meu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE