AcasăComunicateCOMUNICAT DE PRESĂ: Anunț finalizare proiect „Dezvoltarea societății Business Infocons prin...

COMUNICAT DE PRESĂ: Anunț finalizare proiect „Dezvoltarea societății Business Infocons prin introducerea domeniului serviciilor recreative”

Data publicării: 26.03.2021

Proiectul „Dezvoltarea societății Business Infocons prin introducerea domeniului serviciilor recreative”, cod MySMIS 111942, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor a fost implementat de către BUSINESS INFOCONS S.R.L. și a avut o valoare totală de 6.994.800,58 lei, din care 3.599.731,51 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Proiectul s-a derulat în perioada 19.10.2018 – 31.03.2021.

Obiectivele proiectului au fost:
• Dezvoltarea societății Business Infocons prin introducerea domeniului serviciilor recreative.
• Diversificarea activității firmei în domeniul serviciilor recreative.
• Dezvoltarea durabilă a noii activități recreative și distractive.

Business Infocons SRL – Municipiul Brașov, România, Str. Forjei nr. 4, BL 26, AP 2,
județul Brașov, cod poștal 500159, România
Tel: 0744.609.098, Fax: 0268.549.821, E-mail: enachestoica@yahoo.com